x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fara Dragomir, tot cu Giovani

Fara Dragomir, tot cu Giovani

14 Mai 2004   •   00:00

Comitetul Executiv al FRF s-a intrunit ieri la Casa Fotbalului in formula stabilita dupa ultima Adunare Generala din luna martie, in pofida faptului ca Liga ii contestase legalitatea.

COMPONENTA. In frunte cu Ioan Becali, cel pe care presedintele LPF, Dumitru Dragomir, il acuzase ca uneltise pentru a prelua controlul asupra campionatului prin intermediul Adunarii Generale, Comitetul Executiv a validat numele stranierilor pentru meciul amical cu Irlanda, programat pe 27 mai, la Dublin.

DECIZII. De asemenea, in sedinta s-a luat in discutie si contestatia depusa de Petrolul dupa meciul cu Steaua, privind dreptul de joc al lui Adrian Neaga, legitimat de la clubul saudit Al Nasr. Cum departamentul international al FRF n-a putut oferi un raspuns clar, in 15 zile se asteapta un raspuns de la FIFA. Tot referitor la Petrolul, Comitetul Executiv a decis ca ploiestenii sa fie programati in etapa urmatoare, in pofida unei datorii catre o divizionara B Metalul Plopeni.

PRONOSTIC. Dupa incheierea sedintei, presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca Dinamo are prima sansa la castigarea titlului de campioana in acest sezon. „Avand un program mai usor in ultimele etape si un avans de doua puncte in fata Stelei, cred ca Dinamo este favorita. Steaua practica un joc bun, Dinamo are un joc mai schematizat, dar castiga. In fotbal trebuie sa fii si pragmatic uneori", a precizat „Nasu"".

"Am luat echipa de pe locul 3 si, cu ajutorul lui Dumnezeu, o las tot pe 3"

Prezent la Comitetul Executiv, presedintele Rapidului a precizat ca nu regreta faptul ca a acceptat conducerea Rapidului: „Orice sut in fund este un pas inainte. Acest club a fost condus doar de Giovani Becali, iar patronul George Copos, prin prisma faptului ca este actionar majoritar, a stat in tribuna si a dat declaratii in calitate de suporter al clubului Rapid. Pot spune ca George Copos a avut rabdare cu mine. Important este ca am preluat echipa de pe locul 3 si cu ajutorul lui Dumnezeu o voi lasa tot pe locul trei. Intrebat ce va face dupa ce va renunta la Rapid, Becali a spus: „Poate ma voi face ziarist".

×
Subiecte în articol: sport