x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Fara inima. Vreau sa fac multi bani!"

"Fara inima. Vreau sa fac multi bani!"

01 Sep 2004   •   00:00

Dupa discutia avuta cu Dinel Staicu luni noapte, Mircea Rednic a decis sa nu mai plece de la Craiova. Ramane antrenor, dar va fi nevoit sa se consulte cu patronul in privinta alcatuirii echipei. Olteanul vrea sa se implice mai mult si sa redreseze "Stiinta".

MARIO MORCOV, VICENTIU NEAGOE

Dinel Staicu a hotarat sa faca ordine la echipa. Il pastreaza pe Rednic pe banca, dar "Puriul" va lua decizii numai cu acordul sau. La insistentele antrenorului, primul pas al patronului a fost acela de a-l transfera gratis pe Corneliu Papura, in Cipru, la Apoel Limassol.
  • Jurnalul National: Domnule Staicu, Rednic zice ca nu vrea sa plece. Il veti da afara?

    Dinel Staicu: Nu! Insa ma voi implica eu mai mult. Eu nu am zis niciodata ca-l dau pe Rednic afara, dar sunt banii mei, rezultate nu sunt si trebuie sa fac ceva.

  • Concret, ce o sa-i cereti lui Rednic?

    Sa se consulte cu mine in alcatuirea echipei. Voi impune ce jucatori doresc in echipa. Indiferent de ce se va spune despre mine, voi decide echipa care joaca. Voi discuta cu Rednic pentru ca doresc sa joace Daouda, Bundea, Plesan, L. Preda, Moti sau Njock, pe care il voi aduce inapoi. Am investit bani in ei si cat voi mai sta finantator trebuie sa ii recuperez. In plus, vreau ca tineri precum Stoianoff, Cl. Tudor, Vigariu sa fie folositi, pentru ca pot face bani cu ei. Nu ma voi implica cu inima, cum mi se cere. In schimb, vreau sa fac mai multi bani.

  • Credeti ca va iesi Universitatea din situatia actuala?

    Trebuie! Oricum, voi avea o discutie cu toti pentru ca asa nu se mai poate. Pentru a iesi din acest impas este nevoie de stabilitate si de liniste.

  • Bine, dar poate lui Rednic nu-i convine

    sa-i spuneti ce jucatori sa bage in echipa, se supara si pleaca. E treaba lui. Eu nu-l dau afara pentru ca, oricum, ii platesc contractul. De fapt, pana la iarna nu am ce sa-i mai dau, pentru ca i-am dat 30.000 de dolari in avans. Daca vrea sa ramana, bine, daca nu, la fel. Oricum, eu decid.

  • Daca pleaca, cine vine? S-a discutat cu Piturca, cu Lung si cu Cirtu si nici unul nu e tentat.

    Vor ramane Lung si Ciurea.

  • Pai daca nu vor?

    Trebuie sa execute ce vreau eu pentru ca sunt angajatii mei! De aceea ii platesc.

    REDNIC SI PAPURA AU FACU SHOW LA TV

    Luni seara, intr-o emisiune sportiva a unui post local de televiziune, Rednic s-a certat cu Corneliu Papura, cei doi acuzandu-se reciproc. Prezent in emisune, Papura l-a acuzat pe Rednic pentru ca l-a facut tradator, iar "Puriul", contactat telefonic, a spus ca jucatorul nu s-a implicat cum ar fi trebuit in joc si ca s-a "dat" accidentat. Mai mult, Rednic i-a strigat lui Papura faptul ca in dupa-amiaza zilei de luni s-a intalnit la vila lui Costel Mitrita, vicepresedinte al CA la Universitatea, unde impreuna cu Marian Calafeteanu, Ovidiu Costesin si Silviu Lung au incercat punerea ultimului in functia de antrenor, dar fostul portar al "Craiovei Maxima" a refuzat. Printre acuzele aduse de Papura au fost: "Nu m-ai aparat cand presa a insinuat ca sunt tradator", "Nu voiai sa ma mai bagi in teren si cu Iasiul. Ai vrut sa scapi de mine" si "M-ai distrus!". In replica, Rednic a declarat: "Te-ai distrus singur!", "Te-ai dat accidentat! Am martori care sustin ca te-ai dus la doctorul echipei si i-ai spus sa-ti gaseasca orice boala!" sau "Ti-am luat banderola in Austria pentru ca nu te implicai. Nu te interesa de echipa, ci numai de tine".

    DRAGOMIR A VRUT "STIINTA"

    Prezent luni seara in emisiunea "Fotbal Cafe", de la National TV, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a marturisit ca a fost tentat, la un moment dat, sa investeasca, alaturi de Dinel Staicu, la Universitatea Craiova. "Era in perioada cand voiau unii sa ma dea afara de la Liga. Totusi, sunt prea batran pentru asta", a declarat "Corleone", care l-a sfatuit atunci pe patronul oltean sa transforme Universitatea in societate pe actiuni.

    DECIZIE

    "Nu voi pleca de la Universitatea pentru ca sunt raspunzator pentru rezultatele de pana acum si vreau sa redresez echipa" - Mircea Rednic, Antrenor Universitatea
  • ×
    Subiecte în articol: sport rednic