x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Farul - Dinamo 1-1 - Radu Ştefan e ok şi va putea juca

Farul - Dinamo 1-1 - Radu Ştefan e ok şi va putea juca

27 Apr 2007   •   00:00
Farul - Dinamo 1-1 - Radu Ştefan e ok şi va putea juca

Finalul partidei de la Constanţa, dintre Farul şi Dinamo, scor 1-1, a găsit ambele tabere dezlănţuite. Antrenorul gazdelor, Basarab Panduru, era supărat pe ziarişti, in timp ce oficialii dinamovişti acuzau arbitrajul lui Tiberiu Lajos.

NERVI. Tehnicianul "marinarilor" s-a arătat deranjat că presa a semnalat faptul că a condus fără carnet: "Dacă nu mă mai vreţi la echipă, mergeţi la patronul Bosanceanu şi spuneţi-i să mă dea afară. Nu am făcut echipa de ras in meciurile cu Steaua, Rapid şi Dinamo, iar voi vreţi să mă băgaţi in puşcărie. Pentru cine aduc puncte, nu pentru oraşul ăsta?". Referitor la meci, Panduru a precizat: "Dedic acest punct celor care vin mereu la stadion. Băieţii au dat totul pe teren, am avut ocazii, dar cred că acest punct ne ajută". De partea cealaltă, unul dintre acţionarii liderului, Vasile Turcu, a declarat: "Nu am fost noi mai relaxaţi, arbitrul nu ne-a lăsat să jucăm. Vorbesc pentru prima oară de arbitraj, dar consider că Lajos nu ar mai trebui delegat la nici un meci. Rămanem spartani in continuare".

STABIL. Accidentat in minutul 37 in urma unui duel aerian, cand a suferit un traumatism cranian, fundaşul dinamoviştilor Ştefan Radu se află in afara oricărui pericol. Medicul lui Dinamo, Liviu Bătineanu, e de părere că jucătorul va putea evolua in partida cu Gloria Bistriţa, de duminică: "A fost vorba de un traumatism cranian şi de aceea am decis să meargă la spital pentru investigaţii. Din fericire, şi-a revenit repede. Va fi apt de joc cu Gloria". Internaţionalul "cainilor" a precizat: "Mă mai doare un pic capul, insă am inţeles că pot evolua in următorul meci".

×
Subiecte în articol: sport