x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Farul - Unirea 0 -1 - Surpriza vine dinspre Urziceni

Farul - Unirea 0 -1 - Surpriza vine dinspre Urziceni

de Dragos Stoica    |    01 Oct 2007   •   00:00
Farul  -  Unirea 0 -1 - Surpriza vine dinspre Urziceni
Sursa foto: Florin Gheorghe/

Invingătoare la Constanţa, Unirea s-a trezit pe prima poziţie a clasamentului. Nu este insă vorba de o intămplare, ci de consecinţa firească a muncii depuse de "cuplul" Dan Petrescu - Mihai Stoica.

Invingătoare la Constanţa, Unirea s-a trezit pe prima poziţie a clasamentului. Nu este insă vorba de o intămplare, ci de consecinţa firească a muncii depuse de "cuplul" Dan Petrescu - Mihai Stoica.

Cel puţin pentru 24 de ore, Unirea Urziceni s-a aflat pe prima poziţie a clasamentului. După nouă etape, formaţia antrenată de Dan Petrescu şochează prin parcursul neaşteptat, avănd nu mai puţin de şase victorii şi doar o singură infrăngere.

REVELAŢIE. Fără nici un obiectiv concret, elevii "Bursucului" au cinci puncte mai mult decăt Steaua, de exemplu, dar obiectivul Unirii rămăne momentan incert. "Suntem mai mult decăt in grafic, trebuie să recunosc că nu mă aşteptam să avem 20 de puncte după nouă etape. Sper să nu se bage nimeni peste noi şi să ne lase să jucăm. Nu avem ca scop calificarea in cupele europene, la noi este interzis să ne punem obiective, pentru că şi alte echipe din provincie şi-au propus multe şi nu au reuşit nimic. Trebuie să facem paşi mărunţi, dacă facem paşi mari s-ar putea să ne impiedicăm. Eu sunt insă o fire ambiţioasă şi voi dori din ce in ce mai mult", a spus Petrescu. In ceea ce priveşte partida de la Constanţa, fostul internaţional a afirmat că una dintre principalele realizări este păstrarea intactă a porţii: "Sunt fericit mai ales pentru că a fost un meci greu, in faţa unei echipe care se luptă şi care avea nevoie de puncte. Aş fi vrut să facem ceva mai mult in repriza a doua, dar din fericire ne-am apărat bine. Farul nu şi-a creat mari ocazii, deşi a dominat. Nu este uşor să menţii ritmul, mai ales că nu am primit gol de şase etape. Acel gol primit din penalty in meciul cu «Poli» Timişoara nu il pun la socoteală, pentru că lovitura a fost repetată de trei ori".

Cer demisia lui Gache

Aproximativ 70 de suporteri ai Farului i-au aşteptat sămbătă pe membrii conducerii, la incheierea meciului cu Unirea Urziceni, pentru a le reproşa rezultatele slabe ale formaţiei şi a solicita inlocuirea antrenorului Constantin Gache. "Spectatorii sunt nemulţumiţi, deoarece rezultatele se lasă aşteptate. Trebuie să muncim in continuare şi jucătorii să-şi menţină increderea. Ştiu că spectatorii vor sănge, capete, picioare, dar am face mai mult rău dacă i-am sancţiona pe fotbalişti in acest moment. Nici eu nu mai am răbdare", a spus Bosănceanu.

×
Subiecte în articol: sport