x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Arges - Gloria 2-0 / Cu ajutor de la "centru"

FC Arges - Gloria 2-0 / Cu ajutor de la "centru"

de Vicentiu Neagoe    |    22 Aug 2005   •   00:00

Dupa punctul nescontat pe care l-a obtinut etapa trecuta in Giulesti, argesenii au avut parte sambata de o victorie facila imporiva Gloriei.

EROARE. Ajutati de eroarea "centralului" Victor Stanisteanu din minutul 21, cand acesta a acordat complet aiurea un penalty la un presupus contact intre Tanasa si Dan Matei, pitestenii au condus cu 1-0 si au ramas in superioritate dupa eliminarea bistriteanului.

Un sfert de ora mai tarziu, Nastasie a majorat scorul la 2-0, iar conturile au fost practic incheiate. "Faptul ca am fost nevoiti sa jucam peste trei sferturi din meci in zece oameni a contat enorm in economia jocului. Ii felicit totusi pe fotbalistii Argesului, care au fost mai prezenti decat noi in joc, in pofida ploii care a cazut neintrerupt", a declarat la final antrenorul Gloriei, Ioan Sabau. De partea cealalta, Sorin Cartu, care n-a stat o clipa locului de-a lungul celor 90 de minute, a refuzat sa comenteze arbitrajul: "Una peste alta, sunt multumit de rezultat, mai ales ca am evoluat pe o vreme sub orice critica, iar terenul a fost extrem de greu".

×
Subiecte în articol: sport