x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC BRASOV - Ionut Lupescu s-a mutat sub Tampa

FC BRASOV - Ionut Lupescu s-a mutat sub Tampa

29 Iun 2004   •   00:00

"Kaiserul" va antrena pe FC Brasov in urmatorii trei ani, urmand sa primeasca un salariu de 70.000 de dolari.

SORIN ANGHEL, SILVIU STOICA

Dupa ce Razvan Lucescu a dat aerul de munte de sub Tampa pentru farmecul Rapidului, patronul Ioan Neculaie a ajuns ieri la o intelegere cu Ionut Lupescu, acesta urmand sa pregateasca pe FC Brasov in urmatorii trei ani.

TRATATIVE. "Kaiserul" s-a intalnit ieri cu Ioan Neculaie, purtand o discutie care a durat mai bine de patru ore. La finalul negocierilor, cele doua parti au ajuns la o intelegere, Lupescu urmand sa fie prezentat oficial astazi, in cadrul unei conferinte de presa. Numirea lui Lupescu pe banca tehnica a formatiei brasovene urma sa fie parafata aseara in Consiliul Director.

FERICIT. Ionut Lupescu s-a aratat incantat de parafarea noii intelegeri. "Brasovul este orasul care imi place cel mai mult. Consider ca oamenii de aici merita mai mult decat au avut pana acum. Brasovul poate avea echipa care sa se bata la locul 5", a spus Lupescu.

Brujan a semnat pe trei ani

Formatia de sub Tampa l-a achizitionat deja pe Sergiu Brujan, ultima oara la Ceahlaul. Acesta a semnat un contract pe o perioada de trei ani, urmand sa primeasca un salariu de 20.000 de dolari. In vizorul brasovenilor se mai afla si Buta, al carui contract cu Rapidul a expirat in aceasta vara. La FC Brasov ar mai putea evolua din sezonul viitor si Sergiu Munteanu, care a evoluat ultima oara la Fortuna Düsseldorf.

Atacant de la Vaslui

Incepand de ieri, atacantul lui FC Vaslui, Florin Anghel, sa pregateste cu formatia patronata de Ioan Neculaie. Acesta mai avea un an de contract cu gruparea finantata de Adrian Porumboiu, dar fostul arbitru international a fost de acord sa il cedeze la FC Brasov pentru a-i permite acestuia sa faca pasul catre o echipa din Divizia A. In sezonul trecut Anghel a reusit sa marcheze pentru FC Vaslui 12 goluri.

×
Subiecte în articol: sport lupescu