x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Dinamo:A semnat Marius Niculae

FC Dinamo:A semnat Marius Niculae

de Mihai Igirosanu    |    25 Iul 2008   •   00:00
FC Dinamo:A semnat Marius Niculae

După aproximativ trei luni de negocieri, internaţionalul Marius Niculae a semnat aseară un contract pe patru ani cu Dinamo.

După aproximativ trei luni de negocieri, internaţionalul Marius Niculae (foto) a semnat aseară un contract pe patru ani cu Dinamo. Atacantul în vîrstă de 27 de ani va fi prezentat astăzi, de la ora 13:30, într-o conferinţă de presă care va avea loc la Rin Grand Hotel. Masivul atacant nu va putea evolua duminică la Tîrgu-Jiu, în prima etapă a Ligii 1, nefiind suficient pregătit.


EMOŢII. În schimbul transferului, gruparea din Ştefan cel Mare va plăti scoţienilor de la Inverness suma de 600.000 de euro. Din dorinţa de a fi apt pentru meciul din etapa a 2-a, de pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, Niculae  s-a pregătit ieri după-amiază la sala de forţă a Stadionului Dinamo alături de tatăl său, Constantin. "Sînt emoţionat. Mi-a fost dor de Dinamo, de vestiar, de toţi «cîinii» mei. Sînt pregătit să fac performanţă. Cînd văd fularul alb-roşu nu pot să mai spun decît Forza Dinamo!", a declarat Marius Niculae la cîteva momente după semnarea contractului. Tot ieri, fostul "cîine" Claudiu Niculescu a semnat pe doi ani cu ciprioţii de la Omonia Nicosia.

×
Subiecte în articol: sport