x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Dinamo, sub sechestru

FC Dinamo, sub sechestru

17 Iun 2009   •   00:00
FC Dinamo, sub sechestru

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală urmează să pună sub sechestru bunurile clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, deoarece aceasta are o datorie neplătită de 12 milioane de lei noi.

"S-au stabilit obligaţii suplimentare de aproximativ 12 milioane de lei. Urmează să instituim măsuri asiguratorii", a declarat Dragoş Bogdan, vicepreşedintele ANAF, citat de Mediafax.

Turcu: "Nu se pune problema să nu ne plătim datoriile"

Acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, ocupant şi al funcţiei de vicepreşedinte, a declarat, astăzi, că în cazul în care se dovedesc datoriile de 12 milioane de lei către stat nu se pune problema ca gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare să nu le plătească.

"Astea sunt probleme de executiv, eu nu le cunosc. Trebuie să vedem de unde vin datoriile astea, din ce se compun. Noi am fost mereu cu plăţile la zi. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Poate a venit şi o înştiinţare la club, dar nu cunosc. Dar cu siguranţă, dacă se dovedeşte că noi avem datorii, le vom plăti. Nu se pune problema să nu ne plătim datoriile. Nici nu se va pune problema de sechestru, e posibil să fie vreo eroare", a declarat Turcu. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport