x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC National - Griffiths e scump

FC National - Griffiths e scump

de Daniel Stan    |    13 Iun 2006   •   00:00

Dorit de Steaua si de Dinamo, australianul Ryan Griffiths este cotat la doua milioane de euro de presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov.

Dorit de Steaua si de Dinamo, australianul Ryan Griffiths (foto) este cotat la doua milioane de euro de presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov.

"Vad ca Steaua il transfera prin ziare pe Griffiths, dar pana acum cu noi nu a vorbit nimeni. Ii anunt ca pretul de transfer este de doua milioane de euro", a declarat oficialul bancarilor. De atacantul australian este interesata si Dinamo, dar, la fel ca si in cazul Stelei, inca nu s-a facut vreo oferta gruparii din Cotroceni. Conducatorul celor de la FC National mai spera inca in revenirea la echipa a antrenorului Cristiano Bergodi: "Deocamdata este in concediu. Eu sper sa ne intelegem, insa nu sunt convins ca va mai accepta, mai ales ca are si alte oferte".

RECUZARE. Ieri, Constantin Iacov a depus un memoriu la LPF, prin care a cerut recuzarea a doi dintre membrii Comisiei de Apel, Mircea Cezar Ionescu si Iosif Robi Urs. "Nu se poate sa ma judece aceeasi oameni care m-au acuzat. Liga ma acuza si tot Liga ma judeca. Din punct de vedere legal nu au nici un drept sa faca asa ceva", a comentat Iacov, cazul fiind amanat pentru joi.

×
Subiecte în articol: sport