x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC NATIONAL - RAPID 1-0 / O dau pe Copos

FC NATIONAL - RAPID 1-0 / O dau pe Copos

de Sorin Anghel    |    22 Aug 2005   •   00:00
FC NATIONAL  -  RAPID 1-0 / O dau pe Copos

Jucatorii si oficialii clubului de sub Podul Grant pun rezultatul din Cotroceni pe seama tevaturii create la inceputul saptamanii trecute de patronul George Copos.

O saptamana zbuciumata in Giulesti s-a terminat printr-un rezultat negativ al formatiei antrenate de Razvan Lucescu. Rapidul a pierdut inca 3 puncte in lupta cu echipele angrenate in lupta pentru titlul de campioana.

RESEMNATI. "Nu ar fi trebuit sa ne afecteze ce s-a intamplat la club in aceasta saptamana si ar fi trebuit sa batem Nationalul. Trebuie insa sa ne revenim si sa abordam meciul de la Skopje, cu Vardar pentru a ne califica", a spus rapidistul Ionut Stancu. Capitanul Vasile Maftei nu crede ca Rapid traverseaza o perioada de criza. "Se simte si ne-a deranjat tevatura creata in aceasta saptamana. Nationalul joaca intr-un fel cu noi si altfel cu altii. La Rapid nu este o criza, ci este doar un inceput de campionat mai nefericit", a spus Maftei.

SUPARAT. Presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe, a fost huiduit la finalul meciului de suporteri. "Nici un meci nu seamana cu altul. Noi am jucat mai slab decat a facut-o Steaua cu ei si normal ca au prins curaj si au jucat bine pana la final", a explicat "Vama", care a dezmintit existenta unor negocieri privind revenirea la Rapid a atacantului Sabin Ilie. "Este in China si nu are ce cauta la Rapid", a spus oficialul rapidist. De precizat ca Razvan Lucescu nu a vrut sa faca nici o declaratie dupa meci, trimitandu-l la conferinta de presa pe Mihai Stoica, directorul tehnic al echipei.

×
Subiecte în articol: sport