x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fc Timişoara – Fc Vaslui 0-1: A decis mâna lui Costly

Fc Timişoara – Fc Vaslui 0-1: A decis mâna lui Costly

de Marius Mihalcea    |    30 Mar 2010   •   00:00
Fc Timişoara – Fc Vaslui 0-1: A decis mâna lui Costly
Sursa foto: Adrian Paclisan/Gazeta Sporturilor

Chiar dacă a evoluat în inferioritate aproape o oră, trupa lui Marius Lăcătuş tot a dat lovitura pe Bega, printr-un gol însă neregulamentar înscris de Costly.



Trei momente importante a avut partida de ieri de pe "Dan Păltinişanu". Primul dintre ele s-a consumat în minutul 12, atunci când Costly, scăpat singur cu Taborda, a preluat mingea cu mâna, infracţiune rămasă însă nesemnalizată de arbitri, l-a driblat pe goalkeeper-ul timişorean şi a înscris în poarta goală. În minutul 37, altă fază semnificativă: Pavlovici vede al doilea cartonaş galben şi este trimis la cabine.

Cu un om în plus, Timişoara se descurcă însă greu în faţa porţii adverse, dar vin minutul 57 şi o altă mână, cea a lui Dinu Sănmârtean, în suprafaţa de pedeapsă a moldovenilor. Penalty pentru bănăţeni, pe care Dorin Goga îl ratează însă cu nonşalanţă! Sau îl apară Kuciak, luaţi-o cum vreţi. Bara lui Parks din final nu a mai contat. S-a terminat 0-1.

MARIAN IANCU: "NU MAI AVEM ŞANSE LA TITLU"
"Am jucat precipitat şi haotic. Eu cred că Timişoara a ieşit din lupta pentru titlu. Nu avem constanţă şi nu mai dăm goluri de când a plecat Gigel Bucur. N-are rost să vorbim despre arbitraj câtă vreme am ratat din toate poziţiile, inclusiv un penalty", a concluzionat patronul Timişoarei, Marian Iancu.

De partea cealaltă, finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, a spus: "Sunt bucuros că am obţinut trei puncte nesperate, dar sunt trist din cauza arbitrajului. Radu Petrescu a fost depăşit la acest meci. La penalty-ul Timişoarei nu a fost henţ, iar la golul lui Costly nu se vede că acesta atinge mingea cu mâna".

×
Subiecte în articol: sport