x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Vaslui / Amical cu Olympiakos

FC Vaslui / Amical cu Olympiakos

de Sorin Anghel    |    04 Iul 2005   •   00:00
FC Vaslui / Amical cu Olympiakos

Dupa o saptamana de antrenamente la Husi, FC Vaslui incepe astazi primul cantonament din postura de divizionara A. Formatia antrenata de Basarab Panduru se va deplasa la Vatra Dornei, acolo unde Frunza & Co. se vor pregati timp de o saptamana.

SCHIMBARE. Initial, cantonamentul montat fusese fixat pentru Campulung Moldovenesc. Locatia a fost schimbata, dupa ce vasluienii au aflat ca in aceeasi localitate se vor afla si rivalii de la Poli Iasi. Gruparea vasluiana a inceput achizitiile cu cele la nivelul conducerii. Fostul dinamovist Constantin Eftimescu, care a ocupat pana la sosirea in Stefan cel Mare a lui Ioan Becali functia de secretar general al clubului, a fost numit presedinte la FC Vaslui. Fostul "caine" a ajuns la gruparea moldava la recomandarea lui Cornel Dinu, bun prieten cu finantatorul Adrian Porumboiu. Eftimescu se va ocupa in special de relatia cu Liga Profesionista de Fotbal.

BOMBE. La capitolul jucatori, FC Vaslui se afla foarte aproape de a obtine semnatura unor fotbalisti importanti precum Constantin Schumacher si Zeno Bundea. Peste o saptamana, vasluienii vor pleca in Austria, unde deja s-au perfectat cateva amicale foarte tari, cel mai important adversar fiind Olympiakos Pireu.

×
Subiecte în articol: sport