x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC VASLUI - CFR CLUJ 0-3 / Rednic sufla in ceafa lui Panduru

FC VASLUI - CFR CLUJ 0-3 / Rednic sufla in ceafa lui Panduru

de Sorin Anghel    |    22 Aug 2005   •   00:00
FC VASLUI  -  CFR CLUJ 0-3 / Rednic sufla in ceafa lui Panduru

Trei etape fara victorie pentru formatia din Vaslui au fost suficiente pentru ca entuziasmul moldovenilor sa scada serios, multi fiind cei care vad deja echipa finantata de Adrian Porumboiu printre retrogradate.

SCHIMBARE. Rabdarea fostului arbitru international a ajuns aproape de limita, acesta dorindu-si ca echipa sa iasa cat mai repede din criza in care se afla. Pentru antrenorul Basarab Panduru (foto), meciul din etapa urmatoare, cu Sportul Studentesc, este unul capital. In cazul in care moldovenii vor inregistra o noua infrangere, Porumboiu intentioneaza sa-l demita pe "Pandispan". De partea finantatorului se situeaza si jucatorii, care s-au saturat de regimul militaresc al tehnicianului. De la inceputul campionatului si pana acum, Panduru nu le-a oferit elevilor sai nici o zi libera.

INLOCUITOR. Adrian Porumboiu a pornit deja in cautarea unui alt antrenor. Primul pe lista sa este Mircea Rednic, cel care a promovat cu Vasluiul in premiera pe prima scena a fotbalului romanesc la finalul sezonului trecut. Fostul arbitru international a avut deja o prima discutie cu "Puriul", lucrurile urmand a fi puse la punct dupa meciul moldovenilor din Regie, de sambata.

PROCES
Pentru CFR Cluj, victoria de la Vaslui, scor 3-0, a reprezentat o buna repetitie inaintea returului finalei Cupa UEFA Intertoto, care va avea loc marti la Lens, ora 21:00. Adversara clujenilor s-a impus si ea sambata seara in campionatul Frantei printr-o victorie foarte lejera. Lens a trecut cu scorul de 7-0 de Auxerre. Presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, inten-tioneaza sa actioneze in instanta postul public de televiziune dupa ce comentatorii Narcis Selaru si Bogdan Nevel au spus ca Adrian Anca bea whisky cu cana.

×
Subiecte în articol: sport