x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC VASLUI - OTELUL 0-0 / Atacuri tot mai dure la adresa CCA

FC VASLUI - OTELUL 0-0 / Atacuri tot mai dure la adresa CCA

24 Oct 2005   •   00:00

FC Vaslui pare ca nu se poate salva de la o revenire in Divizia B. Moldovenii nu se remarca decat prin aparitiile acide ale patronului Adrian Porumboiu, ale carui contestari la adresa arbitrilor au devenit deja ceva banal in fiecare week-end fotbalistic.

OBSESIE. Daca pe gazon elevii lui Mircea Rednic nu au fost in stare sa obtina prima victorie din campionat, afundand echipa la un jalnic "-12" in clasamentul adevarului, patronul Porumboiu isi continua interminabilul razboi cu presedintele CCA, Ion Craciunescu, criticand iar. "Ne asteptam la acest arbitraj, pentru ca asa s-a intamplat si pana acum, in celelalte partide pe care le-am disputat. Arbitrii au venit cu lectia bine invatata. Consider ca cel care da aceste teme ar trebui sa isi dea demisia, daca are un pic de onoare. Nu e posibil ca inaintea unui meci, vineri, la Iasi, presedintele CCA sa se intalneasca cu presedintele de la Otelul Galati la un joc de Divizia C", a spus Porumboiu.

ATAC. El a facut si o referire directa la liderul CCA: "A fost toata viata un angajat, ceea ce este si acum, astfel ca nu am cum sa am respect pentru Craciunescu". De remarcat ca antrenorul Vasluiului, Mircea Rednic, a acuzat neacordarea a trei penalty-uri.

×
Subiecte în articol: sport