x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fc Vaslui – Rapid 1-0: Nae rămâne pe poziţie

Fc Vaslui – Rapid 1-0: Nae rămâne pe poziţie

de Marius Mihalcea    |    24 Mar 2010   •   00:00
Fc Vaslui – Rapid 1-0: Nae rămâne pe poziţie
Sursa foto: Raed Krishan/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Tehnicianul giuleştenilor a reluat, după înfrângerea de la Vaslui, un discurs mai vechi. "Nu s-a pus vreodată problema să fiu destituit, dar asta nu înseamnă că ţin cumva de scaun", a spus Nae Manea.



Farmecul vieţii este la el acasă la Rapid. De unde cu o săptămână în urmă au fost la un pas să urce în fotoliul de lideri, giuleştenii au ajuns acum tocmai pe locul şapte în clasamentul la zi al Ligii 1 şi riscă să rateze, pentru al doilea an consecutiv, prezenţa în cupele europene. Eşecul înregistrat luni la Vaslui, al doilea consecutiv suferit de "vişinii", după acel 0-1 cu Astra, de pe teren propriu, a readus în discuţie poziţia lui Nicolae Manea.

"Postul meu nu a fost ameninţat deloc până acum, dar, dacă se consideră că nu se mai poate, nu e nici o problemă. Nu e o tragedie că am pierdut cu FC Vaslui, fiindcă mai sunt atâtea etape de jucat şi rămâne ca pe viitor să recuperăm aceste puncte", a declarat antrenorul grupării de lângă Podul Grant, speech-ul fiind identic cu cel de după meciul cu Poli Iaşi, din runda a 18-a, pierdut de "vişinii" cu 2-1.

NIMIC DESPRE TITLU
Mai departe, Nae Manea a lăsat să se înţeleagă faptul că după înfrângerea de la Vaslui nu se mai gândeşte la titlu: "Rămâne să ne batem pentru Europa League, fiindcă ar fi o tragedie ca Rapid să rămână în afara Europei la ce investiţii se fac". Principalul acţionar al Rapidului, George Copos, a părut şi el resemnat: "Asta e, ne batem pentru un loc pentru Liga Europa. Ce să-i faci dacă avem doi jucători, Dacian Varga şi Tibi Bălan, pe care i-am transferat legat de la Sportul şi pe care am plătit aproape jumătate de milion de euro, dar nu pot să joace?!".

×
Subiecte în articol: editorial