x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FCM BACAU - POLI 1-0 / Aproape anonimi

FCM BACAU - POLI 1-0 / Aproape anonimi

de Mihai Igirosanu    |    15 Aug 2005   •   00:00
FCM BACAU  -  POLI 1-0 / Aproape anonimi

In fata unui adversar muncitor, dar modest, vedetele adunate sub emblema imprumutata a lui Poli Timisoara au suferit primul dus rece intr-un sezon pe care l-au pregatit zgomotos si cu mare fast.

Diferenta uriasa dintre saracia lucie a Bacaului si imaginea coafata si stralucitoare a Timisoarei n-a mai contat pe dreptunghiul verde din Moldova. Pustanii infometati, la propriu si la figurat, au alergat cat pentru doua meciuri, in vreme ce vedetele lui Olaroiu au facut figuratie.

REACTII. "Daca pe teren ar juca numele sau bugetele, ar trebui sa nu ne mai prezentam la anumite partide. De multe ori, disciplina si determinarea pot compensa neajunsurile", a sintetizat perfect realitate de sambata seara antrenorul Bacaului, Cristi Popovici. In replica, Olaroiu a vorbit putin si a parut dezorientat: "Mai avem mult de muncit pana sa ajungem sus. Deocamdata nu suntem o echipa", a ingaimat tehnicianul oaspetilor. Cel mai experimentat jucator al lui Poli, Viorel Moldovan, era si el foarte dezamagit, insa a ramas la fel de realist: "Nu stiu ce s-a intamplat, e destul de greu sa explic. In prima etapa am batut cu 3-0 pe Poli Iasi, insa jocul nostru n-a convins, iar acum a venit infrangerea de la Bacau. Am primit un dus rece, ca prea mult s-a vorbit de Timisoara si de castigarea titlului. Poate caciula e prea mare pentru noi in momentul de fata. Trebuie sa fim realisti, sa muncim si sa ne vedem lungul nasului".

AMENINTARI. Presedintele de onoare si patronul spiritual al Bacaului, Dumitru Sechelariu, si-a facut pentru prima oara aparitia pe stadion dupa ce a fost pus in libertate. El l-a atacat dur pe actualul primar, Romeo Stavarache: "Vrea sa aiba controlul asupra clubului, dar acest lucru nu se poate. Echipa este a mea si a familiei mele. Daca vor continua presiunile, pot muta echipa la Onesti!", a amenintat "Seche".

LINISTE LA GALATI
Dupa victoria obtinuta in fata vedetelor timisorene, bacauanii se vor deplasa etapa urmatoare la Galati, pentru meciul cu Otelul, echipa care sambata s-a impus la Iasi, 1-0, si pare sa-si fi revenit dupa corectia primita de la Dinamo. Succesul de la Iasi a mai potolit spiritele in Galati, acolo unde esecul in fata "cainilor", 1-4, crease o atmofera exploziva. "Aceste trei puncte vin cum nu se putea mai bine dupa infrangerea cu Dinamo. Poate fi adevaratul start de campionat pentru echipa noastra si speram sa dam uitarii acea prestatie jenanta", a declarat antrenorul Otelului, Aurel Sunda.
×
Subiecte în articol: sport