x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fernando Torres: Spania are cea mai bună echipă din lume, dar cluburile îi plătesc mai bine pe străini!

Fernando Torres: Spania are cea mai bună echipă din lume, dar cluburile îi plătesc mai bine pe străini!

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Iun 2009   •   00:00
Fernando Torres: Spania are cea mai bună echipă din lume, dar cluburile îi plătesc mai bine pe străini!

La finele meciului câştigat de Spania cu 5-0 în faţa Noii Zeelande, "El Nino" Torres a lansat un atac furibund la politica de transferări a cluburilor spaniole. "Un club spaniol nu va plăti o sumă mare decât pentru un jucător străin", a tunat atacantul transferat de la Atletico Madrid la Liverpool în vara lui 2007. Torres a vizat, cu aceste declaraţii, politica de recrutare a Real Madrid, care a cheltuit recent 158 milioane de euro doar pentru a-i angaja pe brazilianul Kaka şi portughezul Cristiano Ronaldo.



Fernando Torres, vârful de lance al lui Liverpool, a deplâns indiferenţa cluburilor din ţara sa pentru jucătorii spanioli. În opinia golgheterului, în Spania le sunt adesea preferaţi străinii: "În Spania, jucătorii pe care îi avem nu sunt apreciaţi la justa lor valoare. Avem cea mai bună selecţionată naţională din lume, iar eu aş plăti din greu pentru un mare număr de jucător ai acestei echipe, dar se pare că niciun club spaniol nu este pregătit să facă asta".


×
Subiecte în articol: sport