x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fibrex devine HCM Piatra-Neamt

Fibrex devine HCM Piatra-Neamt

14 Feb 2004   •   00:00

Conducerea echipei de handbal masculin Fibrexnylon Savinesti a fost preluata de managerul Dorel Sanie, care va fi sprijinit in activitatea sa de antrenorul principal Ioan Gherhard si de secundul Constantin Rususi.

SCHIMBARE. O data cu venirea la conducere a managerului Dorel Sanie, denumirea clubului de handbal Fibrexnylon Savinesti va fi schimbata, campioana en-titre urmand sa evolueze sub numele de Handbal Club Municipal Piatra- Neamt. Denumirea a fost impusa de catre Consiliul Local al Primariei, aceasta fiind singura conditie ca edilii sa vireze bani la bugetul clubului. "Pana luni vom primi un miliard de lei de la primarie, cu care speram sa ne descurcam pana la sfarsitul campionatului. Singura pretentie a lor a fost sa schimbam denumirea echipei si asta vom face", a declarat Dorel Sanie.

INEDIT. Astazi, echipa condusa de Ioan Gherhard intalneste in prima etapa a returului pe "U" Cluj, echipa urmand a evolua intr-o formula inedita. In urma plecarilor in masa a jucatorilor de la Fibrex, Dorel Sanie a apelat la toti jucatorii pe care echipa ii avea imprumutati, acestia urmand a fi completati cu 6 juniori, adusi de la CSS Piatra-Neamt. "A trebuit sa cerem ajutorul tuturor baietilor care au fost imprumutati la alte echipe, fiindca altfel nu aveam cu cine sa jucam. Acestora urmeaza sa li se alature cativa juniori de la centrul de tineret, fiindca alta solutie nu exista", a afirmat Sanie. (Cosmin Smochina)

Bibirig si-a luat si el adio
Dupa ce joi 10 handbalisti au parasit echipa, ieri si "ultimul mohican", Leonard Bibirig, a spus adio campioanei en-titre. "Am decis sa rup legatura cu echipa la care am jucat timp de 8 ani si cu care am castigat 3 campionate si doua cupe. Am luat aceasta hotarare deoarece echipa nu-mi mai oferea nici o garantie, iar prezenta mea nu a mai fost dorita. Astfel am semnat un contract pe 5 luni cu Minaur Baia Mare", a declarat fostul capitan al Fibrexului, "Leo" Bibirig.

×
Subiecte în articol: sport