x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Finala Challenge Cup - feminin: Doar Jolidon Cluj

Finala Challenge Cup - feminin: Doar Jolidon Cluj

de Vlad Ionescu    |    23 Apr 2007   •   00:00
Finala Challenge Cup - feminin: Doar Jolidon Cluj

Echipa feminină "U" Jolidon Cluj s-a calificat pentru prima oară in ultimul act al unei competiţii europene, reuşind să elimine, in semifinalele Challenge Cup, pe RK Zagreb (Croaţia).

Invingătoare in tur, pe teren propriu, cu 32-30, studentele au făcut un meci mare la Zagreb, unde s-au impus la o diferenţă şi mai clară, scor 33-27. Impulsionate de forma deosebită a portarului Cristina Cucuian (16 intervenţii reuşite), dar şi de pofta de gol a Mihaelei Senocico, clujencele au preluat iniţiativa la mijlocul primei reprize, pe care nu au mai cedat-o pană la final. Au marcat: Senocico (13 goluri), Busuioceanu (8), Barsan (5), Gherman (3), Paraschiv (2) şi Tudorache (2).

RATARE. Speranţele de a avea o finală sută la sută romanească, la fel ca anul trecut, s-au spulberat la Roman, unde HCM din localitate a scăpat printre degete calificarea in faţa echipei Naisa Niş (Serbia). Invinse in tur cu 19-23, gazdele aveau nevoie de o victorie la cinci goluri, dar au caştigat doar cu 24-20, astfel că Naisa s-a calificat graţie golurilor mai multe inscrise in deplasare. In ultimul minut, moldovencele au avut de două ori şansa golului, dar au greşit copilăreşte pe contraatac. Finala "U" Jolidon Cluj - Naisa Niş se va disputa in zilele de 12/13 şi 19/20 mai, ordinea meciurilor urmand a fi stabilită maine, prin tragere la sorţi.

×
Subiecte în articol: sport