x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Finală între englezi

Finală între englezi

de Vlad Ionescu    |    01 Mai 2008   •   00:00
Finală între englezi

Manchester United s-a calificat în finala de la Moscova, unde va întîlni tot o echipă din Anglia, care s-a ales aseară dintre Chelsea şi Liverpool.

LIGA CAMPIONILOR – Premieră în istoria competiţiei

Manchester United s-a calificat în finala de la Moscova, unde va întîlni tot o echipă din Anglia, care s-a ales aseară dintre Chelsea şi Liverpool.

La 33 de ani, Scholes a intrat definitiv în istoria lui United, după golul înscris marţi seară în poarta Barcelonei. A făcut parte din generaţia care a cîştigat trofeul în 1999, dar nu a jucat în finala de atunci, deoarece era suspendat. Acum, Sir Alex Ferguson i-a promis că la 21 mai, la Moscova, va fi pe teren. “Este unul dintre cei mai mari jucători care au evoluat la echipa noastră. A înscris multe goluri frumoase, dar cel din acest meci, avînd în vedere importanţa lui, este magnific”, a declarat Ferguson. Presa insulară a lăudat şi ea prestaţia mijlocaşului englez. “Scholes trimite United în finală”, a notat The Sun, în timp ce Daily Mirror a scris: “Nimeni dintre cei aflaţi în Teatrul Viselor nu va uita că un erou local le-a transformat dorinţele în realitate. Scholes, dintre toţi, merita să o facă”. În tabăra învinşilor, soarta antrenorului Frank Rijkaard pare pecetluită, după ce suporterii prezenţi la Manchester i-au cerut demisia. “Nici nu-mi trece prin cap să plec. Trebuie să rămînem uniţi”, a fost replica olandezului. În finală, United va întîlni pe Chelsea sau pe Liverpool în prima finală engleză din istorie.

 

×
Subiecte în articol: sport