x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FluieraŞii", coŞmarul antrenorilor

FluieraŞii", coŞmarul antrenorilor

de Marius Mihalcea    |    19 Feb 2008   •   00:00
FluieraŞii", coŞmarul antrenorilor

LIGA 1 ●"Multe îndoieli
Cu doar patru zile înaintea reluării campionatului s-au înteţit discuţiile privitoare la arbitri.



LIGA 1 ●"Multe îndoieli
Cu doar patru zile înaintea reluării campionatului s-au înteţit discuţiile privitoare la arbitri.


Antrenorul Rapidului, Mircea Rednic, cel al Unirii Urziceni, Dan Petrescu, şi tehnicianul lui Poli Iaşi, Ionuţ Popa, s-au pronunţat şi ei în privinţa rolului pe care îl vor juca arbitrii în partea a doua a campionatului.


TRANŞANŢI. "Cu ce deranjează dacă se face tragere la sorţi pentru delegarea arbitrilor? Acum, delegările le face un singur om, care şi răspunde pentru ele, dar nu ştiu cum ar putea răspunde Ionuţ Lupescu", a spus Rednic. Dan Petrescu este convins că arbitrii vor continua să greşească, indiferent de cum vor fi delegaţi aceştia. "Eu nu vreau nimic în mod special, dar ar fi bine să nu mai fie greşeli. Sunt însă sigur că nu are cum să se întâmple aşa", a spus tehnicianul ialomiţenilor pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1. Ionuţ Popa are o singură teamă: "Să se delege cum s-or delega, dar noi să vedem un arbitraj perfect sau cât mai bun. Cel mai mult îmi este frică să nu se pună presiune pe arbitri".


LPF a cerut oficial tragerea la sorţi

LPF a solicitat ieri FRF, printr-o adresă semnată de preşedintele Dumitru Dragomir, să ia în discuţie solicitarea a 14 cluburi din Liga 1 de a modifica sistemul de delegare a arbitrilor, care ar urma să se facă prin tragere la sorţi. "Facem doar ceea ce este legal. Sunt 17 cluburi, Dinamo fiind singurul care nu a dat un răspuns, dintre care trei nu sunt de acord, iar celelalte 14 sunt pentru schimbarea regulamentului. Acum nu rămâne de văzut decât ce va decide Comitetul Executiv al FRF", a declarat secretarul general al ligii, Valentin Alexandru. Cele trei echipe care nu doresc ca arbitrii să fie delegaţi prin tragere la sorţi sunt CFR Cluj, Politehnica Iaşi şi Universitatea Craiova.


×
Subiecte în articol: sport