x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Naşu' anunţă azi noul selecţioner! Hagi, Piţurcă şi Boloni sunt favoriţi!.

Naşu' anunţă azi noul selecţioner! Hagi, Piţurcă şi Boloni sunt favoriţi!.

02 Iun 2011   •   08:24
Naşu' anunţă azi noul selecţioner! Hagi, Piţurcă şi Boloni sunt favoriţi!.

Indiferent de rezultatul meciului cu Bosnia, Razvan Lucescu nu va mai antrena echipa nationala, el urmand foarte probabil sa revina la conducerea Rapidului.

In consecinta, presedintele FRF, Mircea Sandu, ii va informa in cursul zilei de astazi pe membrii Comitetului Executiv in legatura cu variantele pe care le are pregatite pentru inlocuitorul actualului selectioner.

Dupa ce Cosmin Olaroiu s-a inteles cu arabii de la Al-Ain, potrivit gsp.ro, in cursa pentru banca tehnica a nationalei au ramas trei posibili succesori ai lui Lucescu Jr: Gheorghe Hagi, Victor Piturca si Ladislau Boloni.

Interesant este faptul ca toti trei au mai antrenat prima reprezentativa si, de asemenea, nici unul dintre ei nu are in prezent nici un angajament. Ultimul ramas fara loc de munca este Boloni, care a fost demis oficial, ieri, de formatia franceza RC Lens dupa ce a retrogradat in Ligue 2.

Daca Razvan Lucescu va demisiona sau va fi demis dupa partida de vineri cu Bosnia, echipa Romaniei va fi condusa in turneul din America de Sud de selectionerul nationalei de tineret, Emil Sandoi.

×