x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Adrian Mihalcea, adus să evite retrogradarea

Adrian Mihalcea, adus să evite retrogradarea

de Adi Munteanu    |    12 Mar 2020   •   10:30
Adrian Mihalcea, adus să evite retrogradarea

Dușan Uhrin jr. a demisionat de la Dinano după înfrângerea de la Iași cu Poli, acuzând că cineva din vestiar ar fi „sifonat” tactica de joc adversarilor. Acuza a fost îndreptată, destul de direct, spre directorul sportiv Ionel Dănciulescu. După plecarea antrenorului ceh, cel care trebuie să redreseze situația este nou-numitul antrenor al „câinilor”, Adrian Mihalcea.

Dinamo plutește în continuare în derivă, la doar 3 puncte de zona retrogradării. Și nu doar rezultatele slabe din ultima vreme sunt îngrijorătoare, ci mai ales jocul lipsit de orizont de la transferul lui Dan Nistor la Universitatea Craiova. După plecarea lui Uhrin haosul este și mai mare și au reapărut acuzele de-o parte și de alta, ocazie cu care fosta glorie a dinamoviștilor, Ione Dănciulescu a decis să nu mai continue nici el în Ștefan cel Mare. „Plec mâhnit de la Dinamo. Am fost prea mult vorbit pe la spate. Mi s-au pus în cârcă multe minciuni. Aș pleca de acum, dar am contract până la vară și nu-l pot rezilia unilateral. Dar eu sunt deja sătul. Gata! Nu mai pot”, a declarat Ionel Dănciulescu.
În cele din urmă, tentativa de redresare a echipei va pica pe umerii lui Adrian Mihalcea, antrenor, până acum, fără mari realizări în carieră. Situația în care este Mihalcea este una ingrată, însă el crede că va scoate echipa din zona periculoasă a clasamentului.

×