x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Alibec a fost exclus din lot şi amendat cu 75.000 €! Gigi Becali: ”Nu pot pierde campionatul din cauza obrăzniciei lui”

Alibec a fost exclus din lot şi amendat cu 75.000 €! Gigi Becali: ”Nu pot pierde campionatul din cauza obrăzniciei lui”

14 Oct 2017   •   19:53
Alibec a fost exclus din lot şi amendat cu 75.000 €! Gigi Becali: ”Nu pot pierde campionatul din cauza obrăzniciei lui”

Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că atacantul Denis Alibec a fost scos din lot de antrenorul Nicolae Dică şi amendat cu 75.000 de euro, reprezentând 25 la sută din contractul său, pentru gesturile de la meciul cu FC Voluntari. 

Mijlocaşul Cătălin Golofca a fost și el amendat cu 25 la sută din contract, pentru viaţa sa extrasportivă nepotrivită.

Gestul lui Denis Alibec (26 de ani), care a izbit cu piciorul o ușă ce ducea spre vestiare, imediat după schimbarea sa cu De Amorim, l-a scos din minți pe Nicolae Dică. Tehnicianul roș-albaștrilor i-a transmis după meci patronului că nu este de acord cu astfel de comportament și că a decis să-l scoată pe căpitan din lot.

”Am vorbit cu Dică după meci, era foarte supărat și el. Mi-a spus că Alibec nu mai există pentru el și că este exclus din lot de acum înainte. Îi respect decizia! Eu nu am trecut niciodată peste antrenor. I-am spus, tu hotărăști, așa că aia e!

Dică mi-a zis că nu mai poate antrena în aceste condiții, dar nu a condiționat nimic. Nu a spus ori el, ori eu! A spus doar că nu mai permite astfel de gesturi, mai ales pentru vestiar”, a spus Becali, la ”Digi Sport Matinal”.

Gestul lui Dică l-a mulțumit pe patron, care era decis oricum să ia o astfel de măsură radicală.

”Nu era antrenor Dică, dacă nu lua decizia asta. Dacă nu lua el decizia, o luam eu. Nu neapărat prestația m-a deranjat, dar după ce că nu joci, după ce risipești munca echipei, că Alibec era capătul de drum... tu ce faci? Banderola jos, rupe ușa, înjurăruri.

Păi, unde te crezi, mă? El e singurul fotbalist din lume care nu trebuie schimbat și care trebuia să joace 90 de minute. Îmi pare rău, nu știam asta”, l-a ironizat Becali pe Alibec.

”Nu pot pierde campionatul din cauza obrăzniciei lui. Mai bine pierd 10 milioane decât să pierd campionatul. Cât va lipsi din lot, întrebați-l pe Dică. Dacă mă băgam, puteam să-l rog, să-i spun că uite am o ofertă, dar nu m-am băgat! Pentru că ieri m-a sunat impresarul din Anglia și mi-a comunicat că pe 9 noiembrie revin cu oferta. I-am spus că vreau 10 milioane. Îl vând la iarnă.

L-am și amendat! 75.000 de euro, 25% din salariul pe un an! Asta este, indisciplina costă grav la Steaua”, a mai spus Becali la Digi Sport.

×
Subiecte în articol: denis alibec nicolae dica gigi becali