x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone recunoaşte superioritatea Stelei: "Au fost mai buni!".

Andone recunoaşte superioritatea Stelei: "Au fost mai buni!".

26 Mai 2011   •   08:58
Andone recunoaşte superioritatea Stelei: "Au fost mai buni!".

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat, miercuri seara, dupa finala Cupei Romaniei pierduta in fata Stelei, scor 1-2, ca adversara a meritat sa castige pentru ca a fost mai bine organizata si a subliniat ca pentru echipa sa a fost un sezon foarte prost.

"A fost o partdia disputata, un tempo bun, a fost un meci fara mari valente tehnice, dar e greu sa intereseze spectacolul. Am inceput partida cu doi mijlocasi defensivi pentru o organizare mai buna, insa apoi am fost nevoit sa schimb. Victoria Stelei este meritata, au fost mult mai bine organizati de cat noi. Pentru noi a fost un an prost, nu e onorant sa termini pe 6 si sa pierzi finala Cupei, dar asta este, mergem inainte. O victorie astazi salva oarecum sezonul. Deja din noaptea asta trebuie sa ne apucam sa facem programul pentru ca trebuie sa stim exact. Felicit galeria ca a reusit la final sa-i aplaude pe jucatori. A fost un spectacol agreabil in tribune. Nu stiu ce voi face, vom face cu totii o analiza, nu poti altfel. E normal ca Torje sufera, este a doua finala pe care o pierde, isi dorea foarte mult sa castige, probabil ca daca bateam noi, el era jucatorul meciului. Steaua a jucat mai inteligent in repriza a doua, a rupt ritmul si a profitat de greselile noastre. Olaroiu este un antrenor bun si daca va ramane la Steaua, va schimba multe in bine", a declarat Andone.

"Falcosul" a mai spus ca si-ar fi dorit ca Dinamo sa fie invinsa in campionat de doua ori de Steaua, dar sa castige Cupa Romaniei: "Mi-as fi dorit sa ne bata ei de doua ori si sa luam noi Cupa. Daca ramanem cu aceiasi jucatori si in vara, nu vom avea probleme mari sezonul viitor, daca apar doar doi-trei noi e bine, dar daca schimbam sapte-opt am putea avea probleme. Ar fi ideal pentru Torje, Alexe, Sucudean, sa ramana la echipa, pentru ca pot face performanta si aici. Din punctul meu de vedere sunt enorm de multi ani fara un trofeu la Dinamo. Borcea a venit la mine sa-mi spuna ca am avut penalty in minutul 90+5, dar daca atrbitrul nu l-a vazut, nu a fost".

El a facut referire si la disputa aprinsa avuta cu managerul stelist Mihai Stoica: "Au fost cateva clinciuri firesti, dar le rezolvam noi. El si-a dorit mult sa ne bata si a castigat. La fel de bine puteam castiga si noi cu sansa".

Steaua a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a 21-a oara in istoria sa, dupa ce a invins, miercuri, pe stadionul Tineretului din Brasov, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Dinamo, in ultimul act al competitiei.

×