x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andrei Cristea, la loc comanda

Andrei Cristea, la loc comanda

de Marius Mihalcea    |    01 Sep 2010   •   00:00
Andrei Cristea, la loc comanda
Sursa foto: Alex Nicodim/GSP/Intact Images

Andrei Cristea (foto în alb) s-a apucat să înveţe germana, însă şansele sale de a mai ajunge la SC Karlsruhe au scăzut considerabil după ce negocierile dintre oficialii clubului din Zweite Bundesliga şi cei ai lui Dinamo au intrat în impas.

"Totul era rezolvat, Andrei se înţelesese deja cu cei de la Karlsruhe în privinţa salariului, cluburile se puseseră şi ele de acord asupra sumei de transfer, am înţeles că era vorba despre 300.000 de euro, dar în ultima clipă şefii lui Dinamo s-au gândit că ar putea scoate bani mai mulţi din această afacere şi au plusat, ceea ce nu le-a căzut deloc bine nemţilor. Aici s-au întrerupt discuţiile", a explicat o sursă din interiorul grupării din "Ştefan cel Mare". Fapt confirmat în mare parte şi pe cale oficială de Florin Prunea, chiar dacă managerul sportiv al "câinilor" a preferat să nu intre în detalii. "E o diferenţă destul de mare între ceea ce vrem noi şi ce oferă ei. Andrei e totuşi golgeterul României, înţelegem că e criză peste tot, nemţii au şi ei probleme, dar avem şi noi pretenţiile noastre", a spus ieri Prunea. Andrei Cristea urma să fie cedat la Karlsruhe sub formă de împrumut pe un an, cu opţiune de transfer definitiv.


Dorit de "Pao"
Pentru Andrei Cristea, Karlsruhe nu a reprezentat singura variantă de transfer în această vară, alte două cluburi din Germania, de această dată din Erste Bundesliga, Eintract Frankfurt şi FC St. Pauli, dorindu-şi-l şi ele pe atacantul în vârstă de 26 de ani.
Cea mai tentantă ofertă venită însă pe adresa lui Andrei Cristea a fost cea a lui Panathinaikos Atena, campioana Greciei grăbindu-se să-i găsească un înlocuitor francezului Djibril Cisse, care tocmai se accidentase în timpul unui meci amical. "Pao" ar fi vrut să-l ia pe Cristea tot sub formă de împrumut pe un sezon, lucru cu care oficialii lui Dinamo nu au fost însă de acord.

×
Subiecte în articol: liga 1