x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali spune că i-a făcut o ofertă lui Boloni, tehnicianul neagă.

Becali spune că i-a făcut o ofertă lui Boloni, tehnicianul neagă.

06 Iun 2011   •   10:05
Becali spune că i-a făcut o ofertă lui Boloni, tehnicianul neagă.

Daca saptamana trecuta ironiza performantele obtinute de Ladislau Boloni la ultima sa echipa, Lance, retrogradata la finalul acestui sezon, Gigi Becali s-a razgandit si anunta ca i-a facut o oferta generoasa tehnicianului, asteptand un raspuns in 24 de ore. Becali a anuntat insa si trei variante de rezerva in cazul in care Boloni ar declina oferta: Ionut Badea, Petre Grigoras si italianul Alessandro Costacurta.

"I-am facut o oferta lui Boloni, el este prima optiune in acest moment. I-am trimis oferta pe mail, e vorba de 50.000 de euro pe luna pentru un sezon, cu o prima de un milion pentru calificarea in Liga Campionilor. El mai are inca un bonus de 100.000 pe care il poate castiga foarte usor, printr-o calificare acum in grupele Ligii Europa", a declarat Becali.

"Daca el castiga campionatul se dubleaza salariul si se prelungeste automat. Daca nu, la revedere. I-am transmis ca noi nu asteptam, sa zica da sau nu. Ca asa l-am asteptat si pe Hagi daca se duce la nationala. Prima optiune e Boloni. Asteptam contraoferta, un raspuns de la el cand o va primi. Spune «da», facem tot ce am zis pe hartie. Daca nu o sa i se accepte conditiile de la PAOK Salonic, atunci cu siguranta va accepta oferta Stelei. Eu stiu ca de la Salonic are o oferta de 800.000 de euro. Aici are 600.000, dar el castiga campionatul si daca merge in Liga Campionilor castiga un milion", a explicat finantatorul Stelei.

Becali a adaugat ca l-a ofertat pe Boloni la sugestia managerului general Mihai Stoica. "Am spus ca prefer un antrenor roman, pentru ca strain e un risc. L-am intrebat pe Meme si mi-a zis ca cel mai bun dintre toti e Boloni, dar ca am eu discutii cu el. I-am zis ca nu am nici o discutie cu el. Mari jigniri nu au fost. I-am cerut numarul sa-l sun. Daca ziceam ceva urat, mi-era aiurea sa-l sun. L-am sunat, nu mi-a raspuns. Mi-a zis Mihai ca este la alergat. Mi-a zis Mihai ca daca vine Boloni e minune", a mentionat finantatorul.

Boloni neaga insa declaratiile lui Becali. "Nu am cum sa accept o propunere a Stelei pentru ca nu exista. Pana la aceasta ora nu exista nici o propunere de a fi antrenor la Steaua", a spus Boloni.

In schimb, "rezerva" Petre Grigoras a recunoscut ca a discutat cu finantatorul Stelei despre o venire in Ghencea. "M-a cautat domnul Becali. A fost o discutie de principiu sa vedem ce ar fi de facut. I-am cerut timp de gandire doua zile, nu as vrea sa fiu unul din cei sase antrenori care trec intr-un sezon pe la Steaua", a spus Grigoras.

×