x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern "Câinii" joacă în Gruia pe o primă-record

"Câinii" joacă în Gruia pe o primă-record

de Marius Mihalcea    |    05 Noi 2010   •   00:00
"Câinii" joacă în Gruia pe o primă-record
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

Dinamo nu a câş­tigat niciodată pe terenul CFR-ului din 2004 încoace
Înaintea derby-ului cu CFR Cluj, de duminică, dinamoviştii sunt mai încrezători ca oricând că vor reuşi să plece cu toate punctele din Gruia. Lucru care nu s-a întâmplat niciodată de la revenirea grupării ardelene în prima ligă.

Bilanţul lui Dinamo pe terenul CFR-ului în­ce­pând cu sezonul 2004-2005 este de­zastruos: zero victorii, două egaluri, patru înfrângeri, golaveraj 6-11. Tocmai pentru ca elevii lui Andone să învingă acest complex, şefii grupării din "Ştefan cel Mare" le-au promis o primă-record în cazul unei victorii: 2.000 de euro de căciulă.

Chiar şi aşa, Florin Prunea este convins că "roş-albii" nu vor avea o misiune uşoară contra CFR-ului. "CFR are un lot bun, iar locul pe care îl ocupă în momentul de faţă în clasament este doar conjuctural. Oricum, nu trebuie să ne raportăm la meciul dintre CFR şi Bayern, fiindcă e o diferenţă uriaşă între fotbalul românesc şi ceea ce se joacă în campionatele mari din străinătate", a avertizat managerul sportiv al lui Dinamo.

De partea cealaltă, clujenii speră să mai şteargă cu Dinamo din impresia proastă lăsată în meciul cu Bayern. În ciuda traseului sinuos din Liga 1, casele de pariuri cred că elevii lui Cârţu sunt uşor favoriţi. La PublicBet, CFR are cota 2,4 la victorie, Dinamo 2,8, în timp ce un rezultat de egalitate e cotat cu 3,2.

"A trecut partida cu Bayern, acum ne gândim la cea cu Dinamo. Este foarte important s-o câştigăm, pentru că vreau să fiu din nou campion cu CFR", a declarat mijlocaşul Juan Culio. Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a vorbit despre poziţia lui Sorin Cârţu şi despre arbitraj: "Fanii l-au fluierat pe Cârţu după meciul cu Bayern, dar Sorin rămâne antrenorul nostru şi are încrederea noastră".

×
Subiecte în articol: dinamo cfr cluj liga 1