x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ceva nou în Giuleşti, dar fără cheltuială mare

Ceva nou în Giuleşti, dar fără cheltuială mare

de Vicentiu Neagoe    |    12 Ian 2012   •   21:00
Ceva nou în Giuleşti, dar fără cheltuială mare

Atacantul Alexandru Ionita de la FC Köln a fost imprumutat la FC Rapid pana la 30 iunie 2012, gruparea giulesteana avand optiunea de a-l cumpara definitiv pe fotbalist, a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele CA al gruparii giulestene, Ion Taban. 'Am perfectat imprumutul lui Ionita. E vorba despre o intelegere cu FC Köln pana la 30 iunie, cand noi vom avea o optiune de transfer definitiv al jucatorului.

Suma cu care il putem cumpara definitiv este confidentiala, dar este o suma pe care am convenit-o cu clubul german, un club cu care am ramas in relatii excelente. Dupa Ionita sigur vom mai face un transfer, daca nu chiar doua. Noi oricum avem o echipa foarte omogena', a declarat Taban. De partea cealalta, Alexandru Ionita a spus ca este fericit ca a revenit la Rapid, precizand ca, desi a avut oferte de la cluburi din Germania si Italia, a ales 'cu inima si nu cu buzunarul'. 'Sunt foarte fericit ca m-am intors la Rapid. Am ales cu inima, nu cu buzunarul. Pentru ca au fost si alte optiuni pentru mine. Am avut oferte din Germania si Italia…

Din tara nu stiu, pentru ca nu m-a interesat altceva in afara de Rapid. Nicaieri nu este ca in Giulesti, nu se compara cu nici un alt stadion. Voi da 200% pentru Rapid, fara fite si fara figuri. Ma bucur ca voi avea onoarea sa lucrez cu Razvan Lucescu, speram sa lucram la nationala, dar nu s-a putut. Am vorbit deja, mi-a spus ca are incredere in mine. Am terecut peste perioada Germania, am venit la Rapid sa castig Cupa si campionatul. Ne vom ajuta reciproc', a spus Ionita, care a mai adaugat: 'Cei de la Köln m-au ajutat sa ma matu­rizez, chiar daca nu am avut ocazia sa joc. O sa fie mai bine acum, pentru ca m-am maturizat, nu mai sunt un copil. Atunci dupa un gol eram cu capul in nori trei zile. Toata lumea acum un an si jumatate a spus ca am plecat prea devreme de la Rapid, dar atunci eram pe val...'.

Si Rapid vrea arbitri straini in Liga 1
Presedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat ca gruparea pe care o conduce doreste arbitri straini la meciurile importante pe care le va desfasura in acest retur de campionat. 'Ca fost arbitru, nu-mi face placere sa spun, dar realitatea ma loveste. La meciurile importante imi doresc si eu arbitri straini, pentru ca am elimina foarte multe discutii. Imi doresc liniste in vestiar inaintea meciurilor, jucatorii sa uite de problemele legate de arbitraj', a spus Zotta. Referitor la transferul lui Ionita, fostul arbitru a spus: 'Ma bucur ca l-am adus pe Ionita, asa nu voi mai primi reprosuri ca Rapid nu aduce jucatori. Am transferat un jucator pe care il cunoastem, care provine din gradinita Rapidului si care vrea sa arate ca are valoare si care sunt convins ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele. Il vrem si pe Sapunaru, ar fi extraordinar, numai ca el a ajuns la un anumit nivel si cred ca ar fi un pas inapoi sa revina'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern