x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chinurile unei stele

Chinurile unei stele

de Vicentiu Neagoe    |    07 Noi 2011   •   21:00
Chinurile unei stele

Dupa victoria cu 4-2 in Europa League, in fata lui Maccabi Haifa, pe aceeasi Arena Nationala, Steaua s-a chinuit in fata Concordiei Chiajna, reusind sa castige cu 2-1, dupa ce la pauza era condusa, prin doua executii de finete marca Tanase si Rusescu. Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a spus ca nu i-a fost teama deloc ca poate pierde.

'Am avut meciul greu pentru ca am avut ghinion. Am luat un gol cu latul si asta a fost. Nu mi-a fost deloc teama', a spus Becali, care a mai adaugat ca nu i-a facut nici o oferta lui Cosmin Olaroiu, care a fost prezent la meci. Tehnicianul Ilie Stan a spus ca a castigat trei puncte 'dupa o munca extraordinara', reusind sa revina de la 0-1, dupa doua executii de exceptie. 'Am avut multe ocazii si n-am reusit sa inscriem, asa se intampla la meciurile cu echipele mici, daca nu reusesti sa marchezi repede. Avem o serie de victorii si acest lucru ne ajuta, urmeaza o perioada de intrerupere a campionatului in care vom face un semicantonament la Mogosoaia. Sper sa isi revina jucatorii si din punct de vedere fizic', a declarat Stan.

De cealalta parte, antrenorul Concordiei, Laurentiu Dinita, a spus ca a sperat la o victorie. 'Steaua si-a dorit mai mult victoria. Noi n-am continuat jocul bun din prima repriza, trebuia sa vrem mai mult ca sa obtinem un rezultat bun. Dupa prima repriza speram sa luam cele trei puncte, dar fotbalul te pedepseste. Unii dintre jucatori au cazut si psihic. La cum ne-am prezentat azi, slabe sperante pentru viitor. O sa incercam sa facem niste transferuri la iarna. Eu le-am spus jucatorilor ca trebuie sa-si arate valoare la meciurile cu Steaua, Dinamo si Rapid', a spus Dinita.

×
Subiecte în articol: steaua bucuresti fotbal intern