x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Clubul ASA Târgu Mureş, amendat de Comisia de Disciplină a FRF

Clubul ASA Târgu Mureş, amendat de Comisia de Disciplină a FRF

07 Oct 2015   •   22:23
 Clubul ASA Târgu Mureş, amendat de Comisia de Disciplină a FRF
Sursa foto: Facebook.com/ASA-Tirgu-Mures

Clubul ASA Târgu Mureş a fost amendat cu suma de 6.000 de lei de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), în şedinţa sa de miercuri.

Gruparea ardeleană a primit o amendă de 3.000 de lei pentru neexecutarea unei hotărâri a Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor potrivit căreia trebuia să îşi achite datoriile către Claudiu Bumba, situaţie similară şi pentru Janos Szekely. Clubul are un termen de graţie de cinci zile pentru stingerea datoriilor.

Totodată, Claudiu Maior, membru în Consiliul de Administraţie al clubului, a fost sancţionat cu avertisment după meciul cu Petrolul Ploieşti (1-1) şi obligat să achite suma de 398,65 lei, însemnând contravaloarea deplasării la comisie a observatorilor jocului, Cătălin Popa şi Sorin Boca.

Atacantul Mihai Voduţ (FC Voluntari) a fost suspendat trei jocuri şi amendat cu 3.500 lei după eliminarea din meciul cu Concordia Chiajna (1-1). Fundaşul Alexandru Vagner (Concordia) a primit o suspendare de două jocuri şi o amendă de 3.000 de lei.

Clubul CFR Cluj a fost sancţionat cu avertisment, în urma incidentelor de la partida cu CS Universitatea Craiova (1-2).

Sursa: Agerpres

×