x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Clubul Rapid, amendat după incidentele de la meciul cu Braşov.

Clubul Rapid, amendat după incidentele de la meciul cu Braşov.

23 Mai 2011   •   11:09

Jandarmeria Capitalei a anuntat azi, printr-un comunicat, ca a amendat clubul Rapid cu 25.000 de lei pentru incidentele de la partida cu formatia FC Brasov, scor 1-0, din ultima etapa a Ligii 1. Gruparea giulesteana, in calitate de organizator, a fost sanctionata pentru nerespectarea articolului 10, aliniatul 2, litera b din Legea 4/2008.

De asemenea, pentru nerespectarea obligatiilor prevazute in Legea nr. 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, Jandarmeria Capitalei a sanctionat societatea privata de securitate cu care clubul Rapid are contract pentru servicii de asigurare a ordinii si sigurantei in incinta arenei sportive pe durata desfasurarii competitiilor cu 500 de lei.

O tanara de 18 ani a suferit arsuri pe 40 la suta din suprafata corpului dupa ce suporterii au aruncat cu materiale pirotehnice spre teren si au incercat sa se catere pe gardurile ce separa tribuna de suprafata de joc la meciul Rapid - FC Brasov, scor 1-0, din ultima etapa a Ligii 1.

×
Subiecte în articol: rapid amenda fotbal intern