x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Contra, ameninţat cu demiterea

Contra, ameninţat cu demiterea

de Marius Mihalcea    |    14 Noi 2010   •   21:32

Marian Iancu nu vrea să-l mai vadă jucând pe Cosmin Contra (34 de ani, foto). După meciul de la Urziceni, în care "Guriţă" a evoluat la bănăţeni din minutul 64, când l-a substituit pe Pătraş, patronul grupării de pe Bega l-a ameninţat cu demiterea pe an­trenorul său.

"Am nevoie de an­tre­norul Contra, nu mai am nevoie de ju­cătorul Contra. El nu mai poate juca, începe deja să mă supere că nu vrea să înţeleagă. I-am spus deja de câteva ori, dar tot intră pe teren. Noi suntem echipă care trage la titlu, nu suntem echipă de liga a treia, ca să in­tre antrenorul neîncălzit pe teren. L-am rugat, o spun acum public, poa­te înţelege: dacă mai intră pe teren mă despart şi de antrenorul Contra", a răbufnit Iancu.

"Ca antrenor are susţinerea mea sută la sută, dar nu-l mai vreau pe teren. La Urziceni am fost penibili, nu mai pot. S-au făcut multe greşeli. Ce dovadă mai mare de încredere trebuie să-i arăt dacă la nici 35 de ani i-am dat banca tehnică? Aştept responsabilitate şi un exemplu din partea lui", a conchis oficialul timişorean.

×