x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern "Sunt fericit şi mă simt bine": Copenhaga - Steaua 1-1, o remiză cât o calificare în primăvara europeană

"Sunt fericit şi mă simt bine": Copenhaga - Steaua 1-1, o remiză cât o calificare în primăvara europeană

06 Dec 2012   •   22:08
"Sunt fericit şi mă simt bine": Copenhaga - Steaua 1-1, o remiză cât o calificare în primăvara europeană
Sursa foto: Jens Nørgaard Larsen/AFP

Steaua a jucat aproape perfect ultimul meci din grupele Europa League, finala de la Copenhaga, pe care a încheiat-o la egalitate, scor 1-1.

Rezultatul este cu atât mai meritoriu cu cât trupa lui Reghecampf a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică, în urma unei simulări a singurului repetent din garnitura roş-albastră, inconştientul Cristi Tănase, cel care, şi cu bombă sexi lângă el, şi fără, rămâne acelaşi...

Steaua a jucat aproape perfect prima parte, în care Copenhaga abia dacă a tras un şut, nici măcar acela pe spaţiul porţii, dar, imediat după gestul tembel al lui Tănase, Reghecampf s-a văzut nevoit să mute din mers. Şi a făcut-o foarte bine, Steaua schimbând doi oameni, inspirat, nu şi tactica.

Roş-albaştrii nu au făcut pasul înapoi, iar presingul ucigător al căpitanului Bourceanu, completat de execuţia de senzaţie a golgheterului Rusescu au rezolvat ecuaţia calificării. Era minutul 73 şi fiesta putea începe. Mai ales că la Stuttgart, şvabii, care defilaseră la Bucureşti în urmă cu două săptămâni, erau conduşi de codaşa Molde.

În cele din urmă, disperarea gazdelor din Danemarca, care aveau nevoie de două goluri, s-a concretizat într-o singură reuşită. Prea târziu, în minutul 87, şi prea puţin...

Steaua a încheiat grupa pe primul loc şi va avea statut de cap de serie la tragerea la sorţi, programată pe 20 decembrie.

Clasament: 1. Steaua 11p; 2. VfB Stuttgart 8p (9-5); 3. Copenhaga 8p (5-6); 4. Molde 6p
____________________________________________



Suporteri fericiţi, spre o nouă primăvară de poveste în fotbalul european.

Cântecul fredonat prima oară de fanii Stelei pe 1 noiembrie, la Chiajna, la un meci din optimile Cupei României, pare să-i inspire pe stelişti în drumul lor spre cel de-al 24-lea titlu şi spre noi performanţe în Europa League.

Preluat la cel mai înalt nivel al fotbalului românesc de suporterii, jucătorii şi antrenorii Stelei, unul dintre hiturile cunoscute ale formaţiei Ţapinarii poate fi găsit la chioşcurile de ziare, la preţul de 5,9 lei.


×