x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Croatul Antun Palic a revenit la FC Dinamo

Croatul Antun Palic a revenit la FC Dinamo

06 Feb 2018   •   11:23
Croatul Antun Palic a revenit la FC Dinamo

Mijlocaşul croat Antun Palic a revenit la echipa de fotbal FC Dinamo Bucureşti, cu care a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2019, a anunţat marţi conducerea clubului din Ştefan cel Mare, prin intermediul site-ului oficial al grupării. 

În vârstă de 29 ani, Palic a mai evoluat la Dinamo în perioada 2015-2017, disputând 73 de meciuri în toate competiţiile cu gruparea alb-roşie, pentru care a marcat 8 goluri. 

El a câştigat un trofeu cu echipa bucureşteană, Cupa Ligii în 2017, după o finală în care Dinamo a învins-o cu 2-0 pe Poli Timişoara. 

După despărţirea de Dinamo, în vara anului trecut, Antun Palic a evoluat sub comanda lui Mircea Rednic la formaţia belgiană Mouscron, cu care şi-a reziliat însă contractul în această iarnă, după ce a disputat doar patru meciuri în prima parte a sezonului competiţional (3 în campionat şi unul în Cupa Belgiei). 

Fotbalistul croat a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), de unde s-a deplasat apoi în cantonamentul de la Săftica, pentru a intra în programul de pregătire anunţat de antrenorul principal Vasile Miriuţă. 

Noul mijlocaş al lui Dinamo mai are în palmares titlul de campion şi o Cupă a Croaţiei, cucerite cu Dinamo Zagreb în sezonul 2010-2011. 

El a mai evoluat în cursul carierei sale la echipele Lucko, Croatia Sesvete, Inter Zapresic, Dinamo Zagreb (toate din Croaţia), AEK Larnaca (Cipru), Bangkok United (Thailanda) şi Krka (Slovenia). Palic a adunat 8 selecţii (un gol) la loturile naţionale ale Croaţiei (U21, U20 şi U19). 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Antun Palic dinamo