x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cu ochii spre vârful ierarhiei

Cu ochii spre vârful ierarhiei

de Marius Mihalcea    |    10 Sep 2010   •   00:00
Cu ochii spre vârful ierarhiei
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor /Intact Images

Startul lansat al Stelei, care pe deasupra s-a mai şi întărit considerabil prin aducerea contingentului de la Urziceni, le-a băgat în şedinţă pe toate contracandidatele la titlu ale "roş-albaştrilor". Rapid şi CFR Cluj, care se vor înfrunta diseară, sunt două dintre acestea.

"Sunt supărat că am pierdut doi jucători exponenţiali de atac, Herea şi Sburlea, dar chiar şi fără ei trebuie să batem CFR-ul!", a spus ieri antrenorul giuleştenilor, Marius Şumudică. Herea şi Sburlea sunt suspendaţi pentru partida cu CFR, ambii fiind eliminaţi etapa trecută, în victoria cu Gaz Metan. "Şumi" nu are însă doar motive de supărare. "Sunt bucuros că revine Cesinha, ne-a lipsit foarte mult, şi că l-am luat pe Sorin Frunză, un fotbalist care evoluează la un nivel înalt de ani buni. Pentru a-i bate pe campioni trebuie să fim la turaţie maximă până la ultimul fluier al arbitrului", a mai afirmat tehnicianul grupării din Grant.

De partea cealaltă, potrivit onlinesport.ro, şefii lui CFR erau aseară pe punctul de a da lovitura toamnei pe piaţa transferurilor, aducerea lui Junior Moraes în Gruia. Dinu Gheorghe, preşedintele executiv al Rapidului, care a negociat şi el pentru atacantul brazilian, fără nici un rezultat însă, a declarat: "Am auzit că Jean Pădureanu se va întâlni cu cei de la CFR să negocieze transferul atacantului brazilian.
Noi nu am fost implicaţi într-o licitaţie, nu am oferit mai mult de 700.000 de euro". CFR are răgaz să se înţeleagă cu Bistriţa şi să-l legitimeze pe Junior Moraes până azi la prânz, când se încheie perioada de transferuri.


Cec în alb
Finanţatorul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, a dat asigurări că postul italianului Andrea Mandorlini nu este în pericol nici în cazul unui eşec cu Rapid. "Să fie clar pentru toată lumea: Mandorlini rămâne antrenorul acestei echipe chiar dacă nu vom avea parte de un rezultat pe măsura aşteptărilor cu Rapid. Meciul cu Rapid reprezintă ocazia de a recupera punctele pierdute, deşi Giuleştiul este un stadion unde se câştigă greu. Este important să recuperăm măcar trei din cele cinci puncte pe care era normal să le luăm, dar ne-au scăpat: trei cu Sportul şi două din meciul de acasă, cu Astra", a spus Paszkany.

×
Subiecte în articol: liga 1