x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dario Bonetti este noul antrenor al echipei Dinamo București

Dario Bonetti este noul antrenor al echipei Dinamo București

14 Iul 2021   •   10:46
Dario Bonetti este noul antrenor al echipei Dinamo București

Clubul Dinamo București a anunțat miercuri că Dario Bonetti este noul antrenor principal al echipei.

Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Dario Bonetti, a anunțat directorul executiv Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

„Aveam un acord verbal, de astăzi putem anunța oficial că am semnat cu Dario Bonetti un contract pentru sezonul competițional 2021-2022, cu drept de prelungire pentru încă un an. Mă bucur că a acceptat să preia echipa în acest moment de reorganizare a clubului. Dario Bonetti este un antrenor foarte iubit de suporteri, cunoaște spiritul acestui club și sunt încrezător că va avea din nou rezultate importante la Dinamo”, a declarat Iuliu Mureșan.

Dario Bonetti a mai avut două mandate pe banca dinamoviștilor, în perioada iunie-octombrie 2009 și în anul 2012, între lunile aprilie și noiembrie.

Două trofee a câștigat Dinamo București cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României și Supercupa României, ambele în 2012.

„2009 este anul în care echipa noastră, pregătită de Dario Bonetti, a reușit și s-a calificat în grupele Europa League, aceasta fiind și ultima performanță notabilă în cupele europene”, au mai transmis reprezentanții clubului.

Dario Bonetti are 60 de ani și a jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus și Spal, având o carieră impresionantă în fotbalul italian. Cu Juventus a câștigat Cupa UEFA în 1990. Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureș și Dinamo București sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucureşti