x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Declarații EUFORICE ale lui Gigi Becali: ”E cea mai bună echipă a Stelei din ultimii 25 de ani”

Declarații EUFORICE ale lui Gigi Becali: ”E cea mai bună echipă a Stelei din ultimii 25 de ani”

30 Oct 2017   •   07:42
Declarații EUFORICE ale lui Gigi Becali: ”E cea mai bună echipă a Stelei din ultimii 25 de ani”
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Gigi Becali s-a descătușat la finalul meciului de la Severin și a anunțat că aceasta este cea mai bună echipă a Stelei din ultimii 25 de ani.

Astfel, trupa lui Dică e mai bună decât cea a eurofantasticilor, în care a jucat și tehnicianul, care în 2006 a ajuns în semifinalele Cupei UEFA.

”Niciodată nu am văzut o asemenea echipă a Stelei. E diferență mare de valoare. Nu a mai fost așa de 25 de ani. E cea mai bună echipă pe care a avut-o în această perioadă. Poate ajunge oriunde.

Are jucători atât de valoroși. Putem câștiga Europa League, de ce nu? Am vorbit cu Meme și avea emoții. I-am spus că de-acum încolo vom marca 3-4 goluri diferență. A zis ”hai, mă, patroane”, dar nu am emoții. Milan nu e foarte departe de noi. Sunt mai valoroși, dar nu sunt atât de departe”, a comentat Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB e lider în campionat, cu un punct în plus față de CFR, și e pe primul loc și în grupa din Europa League. Becali i-a transmis noile obiective lui Dică.

”Performanța minimă este campionatul, calificarea în Champions League și calificarea în primăvara europeană a Champions League. Nu îmi mai trebuie mie Europa League. Echipa asta e la 70% din valoare”, a mai spus Becali.

×
Subiecte în articol: fcsb gigi becali