x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Demisionează Şumudică?

Demisionează Şumudică?

de Marius Mihalcea    |    28 Noi 2010   •   18:32

Eşecul suferit de Rapid sub Tâmpa, meci pe care giuleştenii l-au terminat cu doi oameni mai puţini pe teren, Cassio (’41) şi Costin Lazăr (’75) fiind eliminaţi, a fost pus de Marius Şumudică pe seama atitudinii elevilor săi.

"Braşovul ne-a bătut clar la dăruire, agresivitate şi dorinţă. Din păcate, noi nu avem responsabilitate, facem în continuare nişte greşeli extraordi­na­re. Mi-e şi ruşine, nici n-am vrut să vin la conferinţă, dar am luat decizia de a apărea în faţa jurnaliştilor tocmai pentru a demonstra că nu sunt laş şi nu vin doar la victorii", a spus la final teh­nicianul "alb-vişiniilor".

Chesti­o­nat în privinţa viitorului său pe banca Ra­pidului, Şumudică a spus: "Mi-au tre­cut prin cap multe, dar nu vreau să vor­besc la cald. Îmi trece prin cap ori­ce legat de viitorul meu în fotbal".

Şumudică i-a luat apărarea lui Dani Coman, pe care fanii Rapidului pre­zenţi la Braşov l-au înjurat copios pe toată durata partidei. "Eu îi respect pe suporteri, dar cel înjurat trebuie să fiu eu, pentru că eu fac echipa, şi nu ju­­c­ă­­torii, care se află pe teren şi îşi fac datoria". Titular la Braşov, porta­rul Dani Coman a făcut după meci o criză de nervi, el fiind cu greu calmat de colegi.

×