x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Departe de aşteptări

Departe de aşteptări

de Vicentiu Neagoe    |    15 Sep 2011   •   21:00
Departe de aşteptări

Liga Campionilor pare o caciula cam mare pentru echipa lui Dorinel Munteanu, galatenii fiind invinsi la Basel cu scorul de 2-1, golul elvetienilor fiind marcat in minutul 84 din lovitura de la 11 m. Desi la impresia artistica au punctat destul de mult, jucatorii de la Dunare n-au reusit sa depaseasca tracul unei competitii de anvergura, clacand pe final de meci. 'Jocul pe care l-am practicat la Basel imi da sperante pentru viitor. Normal ar fi trebuit sa obtinem un rezultat de egalitate sau chiar sa castigam. Am dat foarte usor posibilitatea adversarilor sa fie periculosi din faze care nu anuntau vreun pericol iminent', a spus dupa meci tehnicianul otelarilor, Dorinel Munteanu.

Atacantul formatiei elvetiene, Marco Streller, a precizat ca echipa galateana a fost una destul de puternica: 'Cand joci la acest nivel in Liga Campionilor nu exista adversari slabi. Ma asteptam ca romanii sa fie puternici. Ma bucur ca am inceput cu trei puncte, acest lucru ne da incredere. Bine ca am invins, e tot ce conteaza. Eu as spune ca a fost penalty la faza din care am marcat golul victoriei', a declarat Streller. Marcatorul primului gol al lui Basel, mijlocasul Fabien Frei, a spus ca partida l-a epuizat total: 'Sunt fericit ca am castigat, dar n-a fost deloc usor asa cum se gandeau multi. Otelul a facut un presing agresiv, a fost o echipa combativa.

Acest meci m-a epuizat total', a declarat mijlocasul helvet. Mijlocasul Otelului, Gabriel Giurgiu, emana foarte mult optimism, spunand ca echipa sa poate obtine puncte in confruntarile cu Manchester United si Benfica. 'Mai sunt me­ciuri de jucat si cred ca putem sa mai scoatem un punct sau chiar mai multe. Cred ca putem realiza acest obiectiv chiar si in fata lui Manchester sau Benfica', a declarat Giurgiu. Urmatorul meci al Otelului se va disputa pe data de 27 septembrie, impotriva portughezilor de la Benfica Lisabona. Conform site-ului oficial al UEFA, partida se va putea disputa pe Arena Nationala, firma care a instalat noile rulouri de gazon spunand ca, pana la data meciului, noua suprafata de joc va fi buna pentru a se putea juca partide de fotbal.

'Costum de gala'
Presedintele de onoare al Otelului, cantautorul Adrian Enache, considera ca favoritii sai puteau obtine un rezultat favorabil, apre­ciind ca echipei campioane nu i s-a potrivit 'tricoul de gala' din Liga Campionilor. 'E trist cand pierzi la mustata, ai un sentiment de frustrare, de neajuns, ei au avut doua ocazii si au dat doua go­luri, bine a mai fost si sutul lui Frei. Am avut un «Costum de ga­la» de Liga Campionilor, puteam sa plecam cu el, cu un rezultat bun, dar parca nu ni s-a potrivit si am ramas ca Salageanu, la final, in tricou', a spus cu dezamagire Enache. Acesta a mai adaugat ca va fi foarte mandru cand noul imn al echipei de la Dunare compus de el se va auzi pe Arena Na­tio­nala la meciurile cu niste echi­pe celebre precum Manchester Uni­ted sau Benfica Lisabona.

×
Subiecte în articol: fotbal intern