x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Derby cu repetiţie

Derby cu repetiţie

de Marius Mihalcea    |    01 Noi 2010   •   00:00
Derby cu repetiţie

La patru ani şi jumătate de la acel sfert de finală memorabil din Cupa UEFA, Rapid şi Steaua vor fi adversare într-o nouă "dublă" incendiară! De această dată, ambele partide vor avea loc în Giuleşti şi se vor disputa la un interval şi mai scurt de timp decât în primăvara lui 2006.



Cele două echipe se vor întâlni mai întâi luni, în campionat, apoi cel mai probabil joi, când se vor bate pentru un loc în semifinalele Cupei României. "Sorţii ne-au ajutat oarecum, pentru că jucăm acasă, dar Steaua este un adversar tare. Cred că şansele sunt egale. Mi-aş fi dorit să jucăm cu Dinamo, era mai uşor", a comentat preşedintele executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe. De partea cealaltă, directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a spus: "Aş fi vrut să jucăm cu Braşov sau cu Bistriţa, dar poate e mai bine aşa. Băieţii au ocazia să se revanşeze.

Ţintarul "sferturilor" Cupei, stabilit luni prin tragere la sorţi, mai oferă un meci-şoc, cel dintre Dinamo şi Universitatea Craiova. "Va fi un meci echilibrat, trupa lui Piţurcă este în vână. Nu este un avantaj că jucăm acasă, poate doar dacă arena va fi plină. Dacă stadionul va fi plin, sigur eliminăm Craiova", a declarat antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone. "Mi-aş fi dorit ca meciul să se joace la Craiova. Decât să joc în Ştefan cel Mare, cu 2.000 de spectatori, mai bine la Craiova cu 30.000 de oameni. Dinamo ne-a furat un titlu, ne-a ciuntit pe unde ne-a prins. Dar acum e cu totul altfel situaţia, iar câştigarea Cupei este un obiectiv mai uşor de realizat", a spus preşedintele Ştiinţei, Silvian Cristescu.


Partidele din sferturi sunt:
Rapid - Steaua
CFR Cluj - Gloria Bistrița
FC Brașov - FC Timișoara
Dinamo - Universitatea Craiova

Partidele se vor disputa într-o singură manșă, pe terenul primelor echipe, la 10 noiembrie.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei