x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Derby de Cluj s-a încheiat încheiat frățește, spectacolul fiind făcut mai ales în tribune

Derby de Cluj s-a încheiat încheiat frățește, spectacolul fiind făcut mai ales în tribune

de Redacția Jurnalul    |    02 Noi 2023   •   23:02
Derby de Cluj s-a încheiat încheiat frățește, spectacolul fiind făcut mai ales în tribune

U Cluj și CFR Cluj au încheiat joi seara la egalitate, scor 1-1 (1-0), confruntarea din etapa a doua a Cupei României la fotbal masculin. La capătul unui meci mai puțin spectaculos, cele două sunt la perfectă egalitate în fruntea clasamentului. Suporterii studenților au făcut spectacol în tribune.

Prima repriză a fost una anostă, cu puține faze de poartă demne de remarcat. Cu excepția unui șut peste poartă a lui Chipciu, în minutul 21, până la marcarea primului gol nu s-a întâmplat nimic notabil.

Poate doar o fază la care studenții au cerut penalty. Nici faza golului nu a fost una care să prevadă deznodământul momentului. După o centrare din corner a lui Dan Nistor, la care nu a ajuns niciun coechipier, Kresic a deviat în proprie poartă, stabilind scorul la pauză (1-0, min. 41).

Dinamica meciului s-a schimbat abia după minutul 60, când tehnicianul echipei din Gruia i-a trimis în teren pe Avounou, Bîrligea și Krasniqi, nu înainte ca Mogoș să trimită mingea cu capul puțin pe lângă poartă, după centrarea lui Camora.

La 6 minute după ce a intrat în joc, Bîrligea a marcat golul egalizator al oaspeților, cu un șut din zona punctului cu var (1-1, min. 66).

Dan Nistor a semnat ratarea meciului, în minutul 70, când, după ce a recuperat în atac o minge în marginea careului, a șutat plasat pe jos spre poarta goală, însă foarte puțin pe lângă poartă.

Bîrligea a marcat apoi din nou pentru CFR, dar centralul Ovidiu Hațegan a anulat reușita, pe motiv de fault în atac.

Cele două echipe și-au mai creat ocazi de a trece în avantaj, niciuna suficient de clară pentru a schimba sorta meciului.

Rezultatul le aduce pe cele două echipe pe locurile 1 și 2 la egalitate perfectă, cu câte 4 puncte și golaveraj 4-2.

U Cluj

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: derby cluj egal