x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dezamagire pentru Gigi Becali: Nu mă mai interesează fotbalul, o să ies definitiv

Dezamagire pentru Gigi Becali: Nu mă mai interesează fotbalul, o să ies definitiv

17 Apr 2016   •   08:06
Dezamagire pentru Gigi Becali: Nu mă mai interesează fotbalul, o să ies definitiv

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 2-0, că nu îl mai interesează fotbalul şi a precizat că va căuta o portiţă să iasă definitiv din acest sport.

"Nu mă mai interesează fotbalul. Nu ştiu ce să spun. Sunt resemnat. Văd ce fac, cum, o să fac o strategie, o să rămân în fotbal aşa... cu un proiect d-asta... să ne distrăm. O să ies definitiv. Să vad cum găsesc portiţa! Şi ce dacă mi-a adus bucurii fotbalul? Am câstigat ani de viaţă? Nu", a spus Becali la Sport.ro.

Oficialul stelist a afirmat că fundaşul Fernando Varela a pierdut meciul de la Giurgiu. "Câte 500 000 pe lună, şi încă 500 000... Cât să mai dau! Înseamnă că n-avem valoare! Cea mai mare supărare mi-a produs-o cine ne-a vândut meciul. Nu l-a vândut... L-a pierdut! Am vrut să-i zic lui Reghe să nu joace cu Varela şi să-l bage pe Tamaş, dar am spus că a fost un jucător bun, să nu fac asta. De vreo trei meciuri face aşa Varela. El le-a dat cadou două goluri. Au fost penaltiuri clare!", a precizat Becali.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua, şi s-a distanţat la şase puncte în fruntea clasamentului Ligii I, cu trei etape înainte de finalul play-off-ului.

Ambele goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri, de Găman '45 şi Alibec '77.

După etapa a şaptea din play-off, Astra este pe primul loc, cu 42 de puncte, iar Steaua se află pe doi, cu 36 de puncte.

 

News.ro

×
Subiecte în articol: gigi becali steaua