x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dică (FCSB) - Dacă se va decide să fiu dat afară, asta e

Dică (FCSB) - Dacă se va decide să fiu dat afară, asta e

25 Aug 2018   •   14:37
Dică (FCSB) - Dacă se va decide să fiu dat afară, asta e

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu a discutat cu finanţatorul Gigi Becali la începutul sezonului că va fi dat afară 100% dacă nu va obţine calificarea în grupele Europa League. 

 

"Trebuie întrebat patronul pentru că el ştie mai bine ce are de gând. Eu îmi fac treaba la fiecare meci, chiar dacă e victorie sau înfrângere. Îmi doresc să stau cât mai mult la FCSB şi să am rezultate cât mai bune. Dacă la un moment dat se va decide să fiu dat afară, asta e. Nu s-a discutat la începutul sezonului că voi fi dat afară 100% dacă nu ne vom califica în grupele Europa League", a spus Dică. 

Tehnicianul susţine că CFR Cluj are şanse mai mari să se califice în grupele Europa League decât FCSB. "M-a surprins înfrângerea celor de la CFR. Nu mă aşteptam. Cred că ei au şanse mai mari decât noi pentru că întâlnesc o formaţie din Luxemburg. Dar trebuie să remonteze şi ei acel 2-0. Noi întâlnim o echipă foarte bună cu un buget de 3 ori mai mare ca al nostru. Dar avem şansa noastră şi trebuie să credem în ea. Îmi doresc ca lumea să vină în număr cât mai mare la stadion. Eu garantez că jucătorii vor da totul pentru a ne califica", a adăugat el. 

Nicolae Dică speră ca la meciul cu Rapid Viena de joi gazonul de pe Arena Naţională să fie mai bun decât la precedentele partide. "Se tot încearcă să se facă pe zi ce trece mai bun. Sperăm ca la ora jocului cu Rapid Viena să arate mai bine decât la ultimele partide. Pentru că aşa ceva nu credeam că se poate întâmpla pe un stadion de 200 de milioane de euro, să avem un gazon aşa de prost. Ne-a dezavantajat, dar sper să fie mai bun de acum încolo", a mai afirmat Dică.

×