x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo: Andone rămâne încă doi ani, Dolha pleacă.

Dinamo: Andone rămâne încă doi ani, Dolha pleacă.

01 Iun 2011   •   10:34
Dinamo: Andone rămâne încă doi ani, Dolha pleacă.

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a infirmat in aceasta dupa-amiaza posibilitatea ca tehnicianul Ioan Andone sa isi rezilieze contractul cu gruparea din Soseaua Stefan Cel Mare, care a activat si clauza de prelungire a intelegerii pentru sezonul 2012-2013.

"Am spus in nenumarate randuri ca Andone este un antrenor aflat sub contract cu Dinamo si nici una dintre parti nu doreste incetarea acestui contract. Mai mult, clubul a activat acea clauza prin care Andone este antrenor la Dinamo si in sezonul 2012-2013. Acum Andone este in vacanta", a spus Badea, care aprecizat ca singurul avantaj al lui Dinamo dupa retrogradarea echipei FC Timisoara este o vacanta mai lunga pentru jucatori.

Oficialul a mai declarat ca portarul Emilian Dolha, caruia ii expira contractul la finalul lunii iunie, a cerut sa nu se mai prezinte la reunirea lotului stabilita pentru 10 iunie si a primit un document prin care a devenit jucator liber.

"Eu aveam contract pana pe 15 iunie si ar fi fost penibil sa vin la reunirea lotului pentru cateva zile. Mi s-a propus prelungirea contractului de catre Dinamo, dar nu a fost sa fie, e o chestiune mai lunga, probabil ca nu ajunge hartia cat ar fi de povestit. Probabil ca mi s-a facut acea oferta din complezenta, nu stiu ce sa zic. Am depus o hartie la Liga Profesionista de Fotbal prin care am cerut sa mi se achite datoriile pe lunile noiembrie si decembrie", a spus si Dolha.

×