x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo București dă trei jucători în echipa ideală a etapei a 26-a din Superligă

Dinamo București dă trei jucători în echipa ideală a etapei a 26-a din Superligă

de Redacția Jurnalul    |    20 Feb 2024   •   19:30
Dinamo București dă trei jucători în echipa ideală a etapei a 26-a din Superligă

În urma victoriei obținute pe teren propriu în etapa a 26-a, Liga Profesionistă de Fotbal a desemnat trei jucători de la Dinamo București în echipa etapei. Antrenorul unsprezeceului ideal a fost ales Gheorghe Hagi. UTA Arad și CFR Cluj au câte doi jucători în echipa ideală.

Au mai prins loc câte un jucător de la FCSB, Rapid București, Farul Constanța și FC Botoșani.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 26-a:

Portar

Ştefan Târnovanu (FCSB) - A apărat un penalty şi a avut alte câteva intervenţii prin care a ţinut plasa porţii roş-albaştrilor neatinsă.

Fundaşi

Tiberiu Căpuşă (UTA Arad) - După ce runda trecută a marcat, în acestă etapă a oferit o centrare perfectă pentru singurul gol al meciului de la Voluntari.

Arlind Ajeti (CFR 1907 Cluj) - Revenit în formula de start, a fost ca o stâncă în faţa atacanţilor adverşi.

Josue Homawoo (Dinamo) - O prestaţie sigură. Nu le-a dat şanse adversarilor. În plus, a scos penalty-ul în urma căruia s-a stabilit rezultatul final.

Diogo Rodrigues (UTA Arad) - Prinde „Echipa etapei" pentru a doua oară în 2024, de fiecare dată din postura de fundaş stânga, acolo unde a fost mutat în acest an de către Mircea Rednic.

Mijlocaşi

Eddy Gnahore (Dinamo) - Şi-a trecut în premieră numele pe lista marcatorilor din SuperLigă. A depus un efort fantastic pe toată durata partidei.

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) - A dominat centrul terenului. A înscris pentru a şasea oară în ediţia curentă.

Constantin Grameni (Farul Constanța) - A marcat un gol extrem de important în lupta pentru play-off. A fost a noua reuşită a mijlocaşului constănţenilor în 105 meciuri jucate pe prima scenă.

Atacanţi

Ermal Krasniqi (FC Rapid 1923) - A făcut cel mai bun meci în tricoul giuleştenilor. A contribuit la succesul bucureştenilor cu gol şi pasă decisivă.

Hakim Abdallah (Dinamo) - Cel mai bun meci pe prima scenă din România. A înscris un gol şi a oferit două pase decisive.

Juan Kaprof (FC Botoşani) - În cele 58 de minute în care s-a aflat pe teren, vârful argentinian a marcat de două ori şi a fost un pericol permanent pentru apărarea adversă.

Antrenorul Etapei

Gheorghe Hagi (Farul Constanța) - A gestionat perfect deplasarea de la Sf. Gheorghe, de unde constănţenii s-au întors cu toate punctele şi au facut un pas mare spre play-off.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: dinamo bucureşti hagi Superliga