x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Începe cel mai tare derbi din Liga a 2-a! Două foste campioane ale României încearcă să promoveze în Superligă

Începe cel mai tare derbi din Liga a 2-a! Două foste campioane ale României încearcă să promoveze în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    07 Apr 2023   •   20:00
Începe cel mai tare derbi din Liga a 2-a! Două foste campioane ale României încearcă să promoveze în Superligă
Sursa foto: Hepta

Dinamo București și Oțelul Galați se întâlnesc vineri într-un derbi pentru promovarea în Superliga de fotbal. Partida face parte din etapa a III-a a play-offului ligii secunde.

Meciul Dinamo București și Oțelul Galați va începe la ora 20.30 și este primul din etapa a III-a. Ambele formații au nevoie de victorie deoarece luptă pentru promovarea în prima competiție fotbalistică a țării.

Celelalte partide din etapa a III-a sunt Steaua București-Poli Iași și Gloria Buzău-Unirea Dej. În clasamentul Ligii a II-a, Poli Iași și Steaua se află pe primele două locuri în clasament cu 44 și 43 de puncte, iar Oțelul este pe 3 cu 39 de puncte. Dinamo București are 35 de puncte, Gloria Buzău are 33 de puncte, iar pe ultimul loc este Unirea Dej cu 32 de puncte.

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Superligă, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa baraj în dublă manșă cu locurile 7 și 8 din play-out-ul Superligii. Steaua nu are drept de promovare, așa că locul său va fi luat de următoarea clasată.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: dinamo otelul