x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo - Steaua 1-3: Steaua răsare din Groapă

Dinamo - Steaua 1-3: Steaua răsare din Groapă

de Mihai Igirosanu    |    04 Dec 2011   •   21:00
Dinamo - Steaua 1-3: Steaua răsare din Groapă

Aflat la Miami, presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea pro­nostica, in ziua meciului, ca derby-ul se va incheia cu 3-1 pentru Dinamo. Departe de Stefan cel Mare, dar si de fotbalul romanesc, Borcea a ghicit doar rezultatul, dar nu si echipa care il va realiza. Creditata cu sanse aproape inexistente, venita dupa un meci de sacrificiu la Gelsenkirchen, in Europa League, Steaua s-a impus relativ lejer in confruntarea marilor orgolii romanesti.

'Trebuie felicitata echipa pentru ca jucatorii au obtinut aceasta victorie. Este cea mai importanta victorie din acest tur, dar si a mea, ca antrenor. Succesul este foarte important pentru continuitatea noastra, trebuie sa tratam cu aceeasi se­rio­zitate si meciul cu CFR pentru a avea o iarna linistita. Nu ma intereseaza ce s-a spus despre inlocuirea mea, eu am fost linistit, domnul Be­cali mi-a zis ca nu se gandeste la asa ceva', a declarat antrenorul Stelei, Ilie Stan. Eroul trupei din Ghencea, Raul Ru­sescu era in culmea fericirii dupa meci: 'Important e ca am castigat, vom spera la titlu doar daca vom castiga cu CFR si Vointa Sibiu. Toata lumea spunea ca Dinamo e favorita, ca are cel mai bun atac, dar noi am marcat trei goluri'.

Dinamo: Balgradean – Luchin (‘79 Tucudean), D. Grigore, Moti, Dia­bate – L. Rus, D. Kone, C. Mun­teanu, Alexe (‘46 L. Ganea) – Dan­ciulescu, M. Niculae.
Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Steaua: Tatarusanu - Eme­gha­ra, Iliev, Geraldo, Latovlevici – Prepelita (69 M. Costea), Bourceanu, Brandan – Rusescu, Nikolici (‘89 Fl. Costea), Tanase.
Antrenor: Ilie Stan.

Rusescu, eroul hulit de la Palat
Victoria din Stefan cel Mare a dezlantuit elucubratiile marca Gigi Becali. Dupa ce in urma cu aproximativ o luna il punea pe lista de transferari si il facea cu ou si cu otet pe Raul Rusescu, atacantul a intrat aseara in categoria 'jucatorilor determinanti, peste toti'. Spectacolul ieftin al patronului ros-albastrilor a pornit inca de la emisiunea Fanatik Show, de la Digi Sport, acolo unde Becali a intrat miorlaind ca un apucat sI incercand sa-l ironizeze, de la distanta, pe finul sau de la Miami, partenerul sau de aparitii stupide, Cristian Borcea.

×
Subiecte în articol: dinamo - steaua