x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo - Steaua, ultimele pregătiri

Dinamo - Steaua, ultimele pregătiri

de Marius Mihalcea    |    10 Oct 2010   •   00:00
Dinamo - Steaua, ultimele pregătiri
Sursa foto: Alex Nicodim/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Eternul derby, meciul dintre Steaua şi Dinamo, se joacă în "Groapă" duminică seara.



Prilejuită de meciul echipei naţionale cu Franţa, din preliminariile CE 2012, pau­za competiţională a venit cum nu se poate mai bine pentru Ioan An­done şi pentru Marius Lăcătuş înaintea celui de-al 123-lea meci de cam­pio­­nat dintre Dinamo şi Steaua.

Teh­ni­cianul lui Dinamo, care este în pericol să-şi piardă postul în cazul unui eşec duminică, a profitat de în­tre­ru­­perea campionatului şi şi-a dus ele­vii în Germania, unde Ionel Dăn­ciu­­lescu şi compania au susţinut un amical în compania formaţiei SC Karlsruhe, din Zweite Bundesliga.

"Câi­nii" au pierdut cu 1-0, dar An­do­ne n-a părut deranjat de rezultat. "Am fă­cut un meci bun, dar am avut ghi­ni­on. Trebuie să lucrăm mai mult, să mai schimbăm traseele de joc. În zi­le­le care au mai rămas până la me­ciul cu Steaua o să lucrăm ceva special, ca să-i surprindem pe adversari. E un joc foarte important pentru noi, e ul­ti­ma şansă să ne apropiem de gru­pul fruntaş", a declarat "Fălcosul".  

De par­­tea cealaltă, tot într-un joc-test, steliştii au dispus cu scorul de 9-0 de CS Tunari, grupare care ac­ti­vea­ză în Liga a 3-a. Marius Lăcătuş nu a putut conta în acest joc pe cei nouă jucători plecaţi la lo­tu­rile na­ţio­na­le: Tă­tă­ru­şanu, Apostol, B. Stancu, Bi­laş­co, Lun­gu, Gar­doş, Bi­cfalvi, Ră­duţ şi A. Ionescu. Dintre aceştia, pri­mii patru vor intra în programul normal de pregătire al echi­­pei începând de azi.

Spre deosebire de stelişti, di­na­moviştii nu pot conta decât pe Tor­je şi pe Alexe, ple­­caţi la echipa de ti­ne­ret. Steaua nu a mai câştigat pe terenul lui Di­na­­mo de şase ani. La 22 august 2004, "roş-al­­baş­trii", pre­gă­tiţi de italianul Wal­ter Zen­ga, se im­puneau în faţa unui Di­namo care, ca şi astăzi, îl avea pe ban­că pe An­do­ne, cu scorul de 1-0, prin golul înscris de actualul "câine", Andrei Cristea.

×
Subiecte în articol: liga 1