x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel: "Rezultatele nu sunt întâmplătoare. Îl respect pe Piţurcă!"

Dorinel: "Rezultatele nu sunt întâmplătoare. Îl respect pe Piţurcă!"

06 Noi 2010   •   00:00
Dorinel: "Rezultatele nu sunt întâmplătoare. Îl respect pe Piţurcă!"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, după victoria cu 1-0 în faţa Universităţii Craiova că rezultatele obţinute de echipa sa nu sunt întâmplătoare şi şi-a avertizat adversarii că vor da de o formaţie "determinată, care munceşte mult".

"Nu ştiu dacă am început să fim luaţi în seamă, dar adversarii noştri vor avea parte de o echipă determinată, de o echipă care munceşte. Nu mă gândesc ce va fi la sfârşitul campionatului. Aceste rezultate nu sunt întâmplătoare, avem jucători tineri, care vor să facă performanţe. Mă bucur pentru cele trei puncte, îl respect pe Piţurcă, am învăţat multe de la el", a spus Dorinel după meci.

Tehnicianul a adăugat că atmosfera de pe stadionul Ion Oblemenco a fost una extraordinară. "O atmosferă extraordinară, nu ştiu dacă mai există o astfel de atmosferă. Însă, acesta a fost doar un joc de fotbal, iar astăzi a plecat dintre noi un mare poet, un mare om".

La rândul său, atacantul gălăţean Silviu Ilie, autorul unicului gol în partida de vineri, s-a declarat impresionat de atmosfera de la meciul cu Universitatea Craiova. "Sincer ne gândim la campionat. Mă bucur foarte mult că am început şi noi să fim luaţi în seamă. E multă muncă şi fiecare meci îl tratăm cu gândul la victorie. Am întâlnit o echipă foarte puternică, însă nu ne-am temut. A fost o atmosferă senzaţională, cum rar am întâlnit în România, pe care am dori-o şi la Galaţi".

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost reuşit în minutul 22 de Silviu Ilie.

×
Subiecte în articol: liga 1